ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Για την αγάπη του Χριστού
·        Εφτά μήνες στην… κόλαση..
·        Αλλού ο παπάς, αλλού τα ράσα του…
·        Πάντως

·        Αν ο Χριστός συγχωρεί κάτι τέτοιους
·        Προσκυνώ Σε Βούδα…
·        Κ. Μητσοτάκης : «Ο κ. Τσίπρας, που χαρακτήριζε την εξουσία Μαδούρο "μοντέλο που θα έπρεπε να απλωθεί και στην Ευρώπη" προσβάλλει την Ελλάδα, επιμένοντας ακόμη και τώρα να τoν στηρίζει. Αναρωτιέμαι: τι ακριβώς είναι αυτό που συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον δικτάτορα της Βενεζουέλας;».
·        Γιατί απορείς με τις Δηλώσεις του Μητσοτάκη, συνεπής στις …αρχές και την ιδεολογία, Ταυτισμένος με τους ακροδεξιούς, του πραξικοπηματίες , τους οικονομικούς δικτάτορες
·        Και όχι μόνο…
·        Μιράντα Ξαφά: Ανάγκη μείωσης των μισθών στον δημόσιο τομέα εκτίμησε πως υπάρχει, με αφορμή την αύξηση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, η άτυπη σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ.
·        Τι σου έλεγα ;
·        Σύμφωνα με τη Μητρόπολη Καλαβρύτων, η πολύωρη ακροαματική διαδικασία «κούρασε (και λόγω ηλικίας) τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος όμως, όπως τόνισε, με την βοήθεια του Θεού κατόρθωσε να ανταποκριθεί στη δύσκολη για εκείνον δοκιμασία».
·        Και μυαλό δεν έβαλε…
·        Βοιδονικόλας: "Με τη βοήθεια του Θεού" πάντα, ο επιχειρηματίας (σ.σ Βαγγέλης Μαρινάκης ) ανέλαβε την ανακαίνιση, τον εξοπλισμό και την πληρωμή των ενοικίων για τα γραφεία της οργάνωσης- ΝΟΔΕ Α' Πειραιώς και Νήσων - και έγινε αποδέκτης θερμών δημόσιων ευχαριστιών.
·        Χίλιες φορές με τον Μαδούρο
·        Παρά με τον …αρκούδο…
·        Ε. Τσακαλώτος για πενταετές ομόλογο: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία
·        Ναι , αλλά γιατί είσαι …αξύριστος…
·        Προσέξτε αγαπητέ μου , αυτοί είναι ικανοί να σας «κάψουν» για να εξυπηρετήσουν τις ιδεοληψίες τους…
·        Μάριο Κοντομέρκος: Η ελληνική κουλτούρα με αυτή των γηγενών Αμερικανών ιθαγενών του έθνους των Μοϊκανών, που είναι και οι βασικοί μέτοχοι της MGE-που διεκδικεί το καζίνο του Ελληνικού-, έχει πολλά κοινά σημεία με κυριότερο τον σεβασμό στην παράδοση και στη φιλοξενία, αλλά και τη θέληση προστασίας του πολιτισμού τους.
·        Φουστανέλα με …φτερά…
·        Ρυθμό ανάπτυξης περί το 2% προβλέπει για το 2019 το ΙΟΒΕ επισημαίνοντας ωστόσο ότι η ανάπτυξη αυτή στηρίζεται περισσότερο στην κατανάλωση παρά στις επενδύσεις και ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα τάση δεν είναι μεσοπρόθεσμα διατηρήσιμη.
·        Μη ανησυχείς , έρχονται οι Μοϊκανοί…
·        Νίκολας Μαδούρο: «Θα ήταν πολύ καλό να διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές, θα μας προσέφερε μια καλή μορφή πολιτικής συζήτησης, θα έδινε μια λύση μέσω της λαϊκής ψήφου. Θα συμφωνούσα και θα το υποστήριζα να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ο Νικολάς Μαδούρο εκτίμησε ότι ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, Τζον Μπόλτον, δεν επέτρεψε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να αρχίσει διάλογο ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και το Καράκας.
·        Πρόσεξε την …επέλαση του ιππικού…
·        Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ι. Χατζηθεοδοσίου, έκανε λόγο για προεκλογικά παιχνίδια εις βάρος επαγγελματιών και επιχειρήσεων, αντίθετα  ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, δήλωσε πως η αύξηση του κατώτατου και κυρίως η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια συνεχών μειώσεων αποτελεί σίγουρα ένα ευεργετικό μέτρο για τους εργαζομένους.
·         Μίχαλος και ..φρέσκο ψωμί…
·        Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα είναι υποψήφιος στην Θεσσαλονίκης
·        Στην β΄δεν τον θέλουν
·        Πλήγμα…
·        Θέλει να  πάει στο …επικαρπίας…
·         Νικ.  Αναστασιάδης: ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε τόλμη και θάρρος και έδωσε τέλος σε μια «αχρείαστη» διαμάχη που ταλάνιζε επί τριάντα χρόνια την Ελλάδα, ανοίγοντας ταυτόχρονα πόρτες για συνεργασία, ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.«Το όνομα έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και σημείωσε πως με τη Συμφωνία των Πρεσπών απαλείφονται και τα αλυτρωτικά που υπήρχαν στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.
·        Τόμπολα…
·        Οι …χαλβαδομάχοι…
·        Τσακαλώτος : «Μετά από την επιτυχία της έκδοσης, συμβούλεψα την αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει τη χαιρεκακία ως βάση της αντιπολιτευτικής της στρατηγικής.
·        Σαν … ανέραστη γεροντοκόρη …
·        Π. Σκουρλέτης: Κυρίαρχη επιλογή Μητσοτάκη η υιοθέτηση ακροδεξιών απόψεων
·        Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις …
·        Συνολικά, υποβλήθηκαν 14 προτάσεις που αφορούν σε θεματικές ενότητες κατασκευής μικροδορυφόρων «cubesats» για τη Σελήνη, κατασκευής αλγορίθμων αποστολής λήψης φωτογραφιών, δημιουργίας συνθηκών καλλιέργειας φαγητού στο διάστημα, εφαρμογών εξορύξεων «mining» στο έδαφος της Σελήνης, σχεδίαση και χρήση φασματοσκοπικών οργάνων και δοσιμέτρων για την ασφάλεια αστροναυτών και εποικιστών της Σελήνης, αλλά και γενικότερα μηχανισμοί λειτουργίας για διαστημικές επικοινωνίες «deep space», δημιουργία προδιαγραφών για συστήματα ανθρώπινης κατοίκησης «human habitation systems», συστήματα αναγνώρισης χημικών συστατικών εδάφους και περιβάλλοντος Σελήνης κ.α. οι οποίες κρίθηκαν όλες άκρως ενδιαφέρουσες και υποβλήθηκαν από τον ΕΛΔΟ στη ΝΑΣΑ, στα πλαίσια της συνεργασίας τους στον τομέα αυτό.   Συμμετέχουν:
·        Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
·        Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
·        Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο
·        Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
·        Μετσόβιο Πολυτεχνείο
·        Πολυτεχνείο Κρήτης
·        Πανεπιστήμιο Πατρών
·        Εθνικό Αστεροσκοπείο
·        Εθνικό Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος
·        Και δεν είναι Παπα…τζιλίκι
·        Κρέτσος: «Οι καναλάρχες έχουν ήδη αρχίζει και πληρώνουν. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν τόλμησαν να δώσουν άδειες ενώ είχαν αφήσει στα συρτάρια τους τα τέλη χρήση συχνοτήτων. Έκλεισαν την ΕΡΤ, κάνοντας τον διαγωνισμό παρωδία για να δώσουν το ψηφιακό σήμα στην Digea, στους ίδιους τους καναλάρχες, ενώ ποτέ δεν εφάρμοσαν τον ειδικό φόρο διαφήμισης» αναφέρθηκε  και στην παράταση της δεύτερης δόσης προς τους καναλάρχες (μέχρι τις 15 Μαΐου αντί για τις 31 Ιανουαρίου), σημειώνοντας ότι πρόκειται για διευκόλυνση και υπογράμμισε ότι ο νόμος είναι αυστηρός καθώς προβλέπει κατ’ ελάχιστο 400 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
·        Κι΄ άλλη διευκόλυνση;…
·        Το χθεσινό επιτόκιο με το οποίο δανείστηκε η Ελλάδα εκδίδοντας 5ετές ομόλογο (3,6%), είναι σαφώς μικρότερο από το τότε  κόστος δανεισμού (4,95%).
·        Ναι αλλά δεν φοράς γραβάτα…
·        Στουρνάρας: ένα μικρό βήμα, η πετυχημένη έξοδος στις αγορές.
·        Είδες  Γιάννη μου , οι …Μαδουριστές
·        Ενώ εσύ έκανες… άλματα
·        Στο κενό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: