ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Βορίδης: Δεν υπάρχουν τάσεις στη Ν.Δ., παρά μόνον οι δύο αρχηγοί!



Όπως στρώνει κοιμάται ο Κυρ. Μητσοτάκης, που τώρα τον αμφισβητούν και στο εσωτερικό του κόμματος οι ακροδεξιοί και εκδίδουν δημόσια απάντηση!



«Δεν υπάρχει θέμα τάσεων στη Ν.Δ. η οποία εκφράστηκε καταλυτικά στην Κ.Ο. στη συζήτηση για την Συμφωνία και εκφράστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει…» ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

Ωστλοσο ορατό είναι το συμπαγές και ενιαίο το μέτωπο των ακροδεξιών στη Ν.Δ. υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Κια υπό το άγχος των δημοσκοπήσεων, αυθαίρετα περιχαράκωσε, ο Μ. Βορίδης, όλους τους διαφωνούντες στην Συμφωνία των Πρεσπών, στη Ν.Δ. προσβλέποντας σε αύξηση ποσοστού!

ΣΑε αυτό το ποσοστό του  «όχι στην συμφωνία των Πρεσπών» παραλείπει να προσμετρήσει την Χ.Α, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων και άλλα μικρότερα κόμματα, ως την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Κι επειδή η εκδίκηση της Ιστορίας πλέκει τον ακροδεξιό ιστό της, πάνω στον οποίο υφαίνεται από τους ακραίους της ΝΔ, σταδιακά η πολιτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ σε τυχούσα επικράτησή της στις επερχόμενες εκλογές, υπονομεύεται η κυριαρχία Μητσοτάκη, που την επόμενη των εκλογών, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, θα αντικατασταθεί από τους γνήσιους ακροδεξιούς του κόμματος, καθώς η ιμιτατασιόν ακροδεξιά παρουσία του, θα αποτελεί βάρος από τους αδημονούντες.

Μιλά για συμφιλίωση ο ίδιος ενώ τα στελέχη στη βάση του κόμματος αδημονούν για την κατάληψη της εξουσίας. Υιοθετούν ακροδεξιά φρασεολογία και δηλώνουν: «...Διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».  

Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας βάλει κατά του Κυρ. Μητσοτάκη  και αμφισβητεί τους χειρισμούς του στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Μάλιστα υιοθετεί πλήρως την «γραμμή» Σαμαρά και πάει ακόμα πιο ακροδεξιά αναπαράγοντας τις ύβρεις της Χ.Α. μιλά για «προδότες», ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την κοπή της βασιλόπιτας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας εκφράζει ακόμη μια φορά, την έντονη αντίθεση της, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τη θεωρούμε κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική για την ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των Μακεδόνων για να παραμείνει μόνο ελληνική όπως είναι ανέκαθεν. 

Σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνούμε στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θεωρούμε προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας. Ως ελάχιστο δείγμα αγανάκτησης αποφασίζουμε να ματαιώσουμε την καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και την κοπή της βασιλόπιτας καθώς δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία.

Παράλληλα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σε όποια προσπάθεια αναληφθεί για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή την άμβλυνση των βαρύτατων συνεπειών που είναι σίγουρο ότι θα έχει σε βάρος της Ελλάδας και ειδικά στην περιοχή της Μακεδονίας

Ο αγώνας για τη μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία δεν πρέπει να σταματήσει. Ας συμβιβαστούν όσοι θέλουν να βάλουν πάνω από τον αγώνα, τις προσωπικές επιδιώξεις. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε, εμείς δεν έχουμε λόγους για να το κάνουμε, εμείς ως ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, δεν συμβιβαζόμαστε.

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ​»

Δεν υπάρχουν σχόλια: