ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Το Ποτάμι έβγαλε στη σέντρα τον Ψαριανό, που απειλεί



«Παράνομες οι ηχογραφήσεις, διώκονται ποινικά». - Ο Γ. Μαυρωτάς απαντά: «Κρατάμε ηχογραφημένα πρακτικά στο Ποτάμι, εδώ και καιρό»!


Στα άκρα οδηγείται η σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στ. Θεοδωράκη και στους βουλευτές που με την ανεξαρτητοποίησή τους διέλυσαν την Κ.Ο. του Ποταμιού, δηλαδή τους Γρ. Ψαριανό και Γ. Αμυρά, την ώρα που οι δύο βουλευτές ακόμα δεν έχουν δώσει πειστικές απαντήσεις στην κατηγορία τού επικεφαλής ότι “αποχώρησαν κατ’ εντολή της Ν.Δ.”.
 «Πρόκειται για παράνομες ηχογραφήσεις. Δεν υπήρχαν πρακτικά, υπήρχαν ηχογραφήσεις κατά μόνας που κάποιοι έκαναν ίσως έκαναν κατ’εντολή και χρησιμοποιούνται επιλεκτικά και μονταρισμένα» ισχυρίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον Ant1 και ανέφερε ότι πρόκειται για πράξη ποινικά κολάσιμη.
«Τα πρακτικά στο Πολιτικό Συμβούλιο εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ηχογραφημένα, ο καθένας ό,τι λέει μένει. Είναι δημόσια πρακτικά» απάντησε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς. Όπως είπε, δεν υπάρχουν πρακτικογράφοι και για αυτό το λόγο χρησιμοποιείται μαγνητοφωνάκι δίπλα στους ομιλητές.
Υπενθυμίζεται ότι στο απόσπασμα, που δημοσίευσε μέσω social media μέλος του κινήματος, ο Γρηγόρης Ψαριανός ακούγεται να λέει ότι δεν θα φύγει από το Ποτάμι.
«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλακία που λέει ο ΣΚΑΙ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια» ακούγεται να λέει ο Γρ. Ψαριανός.
Ωστόσο: «Πρόκειται για συνεδρίαση στην οποία βρίσκονται 50 άτομα, δεν υπάρχει κάτι κρυφό» δήλωσε μιλώντας στο Open Tv ο Γ. Μαυρωτάς, αντιπρόεδρος του Ποταμιού.

«Ήξερα ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα φταίει ο Γεωργιάδης, δεν περίμενα ότι ισχύει το ίδιο και για το Ποτάμι» δήλωσε (στο ρ/σ news24/7) ο Άδ. Γεωργιάδης, που εγκαλείται ότι έχει βάλει το... χεράκι του, στην διάλυση της Κ.Ο. του Ποταμιού και επιβεβαίωσε ότι τον συνδέει μια φιλία και έχει καλή γνώμη για τους δύο βουλευτές, «αλλά δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων».
Και η απάντηση από το Ποτάμι:
«Είπαμε και ξαναλέμε ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός τον εμφάνιζαν ως ένα εκ των τριών στελεχών της Ν.Δ. που ήταν σε επαφή μαζί τους -δεν είναι ο κ. Χατζηδάκης ανάμεσα σε αυτά- που κάθε τόσο τους έλεγαν ''τώρα, τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα να φύγετε''. Και κάποια στιγμή το... πέτυχαν».
Το... story με τα τηλεφωνήματα πριν την αποχώρησή τους!
Στην απάντησή του προς τον Ν. Κακλαμάνη, το Ποτάμι επισήμανε την αλληλουχία των γεγονότων, δίνοντας το... story μέχρι την αποχώρηση των Αμυρά και Ψαριανού. Οι δύο βουλευτές, «παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού, έλεγαν συχνά ότι προβληματίζονται αν πρέπει να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της Ν.Δ., όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης - ανέφεραν και συγκεκριμένα ονόματα».
»Κλήθηκαν από το Π.Σ. (στις 17 Ιανουαρίου) να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν και δήλωσαν έντονα ότι δεν φεύγουν, αποκαλώντας μάλιστα "γελοίους αυτούς που θέτουν τέτοια ζητήματα”. Ξεκαθάρισαν ότι “η απόφασή τους δεν θα αλλάξει ό,τι και να ψηφίσουν οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών».
»Το σαββατοκύριακο οι δύο αυτοί άνθρωποι επανέρχονται στα σενάρια των συνομιλιών με στελέχη της Ν.Δ. -κάνοντας λόγο για επίμονα τηλεφωνήματα του αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδη- και τη Δευτέρα (21 Ιανουαρίου) φεύγουν από το Ποτάμι. Λίγες ώρες μετά, οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. -ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και ο κ. Χατζηδάκης- δηλώνουν ότι οι πόρτες της Ν.Δ. είναι ανοιχτές για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό».
Γρ. Ψαριανός διαψεύδων: Μαλακίες λέει ο ΣΚΑΪ...
Μετά το ηχητικό που αφορούσε στις διαβεβαιώσεις Αμυρά ότι δεν θα εγκατέλειπε το Ποτάμι ("όποιος λέει και πιστεύει ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν και θα διαλύσουν το Ποτάμι είναι -σας το λέω ξεκάθαρα- ένας γελοίος και μισός”), η Σεβαστουπόλεως εμμέσως “έβγαλε στη σέντρα” τον Γρ. Ψαριανό.
«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλακία που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω, ας πούμε, τον καραγκιόζη ότι, αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια». Αυτά ανέφερε ο Γρ. Ψαριανός στην καθοριστική συνεδρίαση τέσσερις ημέρες πριν την αποχώρησή του.
Και η απάντηση μέσω fb:
Σε σχετική ανάρτησή της, η Φ. Λεομπίλλα  του Ποταμιού, επικρίνει τον Ψαριανό:
“Όχι, Γρηγόρη μου... Εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα… Και εκβίασες, και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες, και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο. του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη Ν.Δ.! να τους χαίρεστε!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: