ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σε αναζήτηση νέας παράταξης στο Δήμο Πατρέωνν η ΝΔ

Αποσύρεται ο Γκοτσόπουλος  από υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων – Η  πλάστιγγα γέρνει υπέρ Παπαδημάτου Από τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι επίσημες ανακοινώσεις
 
Ορφανό που εγκαταλείφθηκε η «Νέα Πόλη» του κ. Χριστόπουλου!

Ως ορφανό του δρόμου, εγκαταλείφθηκε  η μέχρι τώρα δημοτική παράταξη της ΝΔ και το κόμμα προσανατολίζεται σε νέα υποψηφιότητα, αφού η «Νέα Πόλη του κ. Χριστόπουλου δεν φαίνεται να τραβάει, παρά την αλλαγή της ηγεσίας της, με τον κ. Γκοτσόπουλο. 


Και ο ίδιος διαισθανόμενος την δυσκολία του εγχειρήματος που τον είχαν παροτρύνει να αναλάβει, ευρισκόμενος προ ομάδας υπό διάλυση υπέκυψε στο μοιραίο. Και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ΝΔ, ήρθε η σειρά να δοκιμάσει την τύχη του, υπό νέες συνθήκες και ο κ. Παπαδημάτος, έτερος δημοτικός πόλος στο κόμμα.

Έτσι:   

«Η δημοτική ομάδα της «Νέας Πόλης» συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Επίσης, αποφασίστηκε να στηριχθούν τα μέλη της «Νέας Πόλης» που θα είναι υποψήφια στο κεντρικό και τα περιφερειακά όργανα του Δήμου Πατρέων». 

Μα αυτά η δημοτική παράταξη «Νέα Πόλη» του ιδρυτή της Κώστα Χριστόπουλου, δημοσιοποιείται η απόσυρση της υποψηφιότητας και του νέου επικεφαλής της παράταξης Ηλία Γκοτσόπουλου, από την διεκδίκηση της δημαρχίας Πατρέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Thebest.gr, μετά την οριστικοποίηση της στήριξης Παπαδημάτου από τη ΝΔ, η παράταξη «Νέα Πόλη» συνεδρίασε σήμερα μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ομόφωνα αποφάσισε την αυτοδιάλυσή της και τη συμμετοχή υποψηφίων στην υπό διαμόρφωση παράταξη Παπαδημάτου.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, η νέα υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου, θα έχει τη στήριξη της ΝΔ στην Πάτρα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παπαδημάτου θα έχει την Πέμπτη στην Αθήνα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα επισημοποιηθεί η στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρώην βουλευτή του κόμματος για το Δήμο Πατρέων.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπαδημάτου εκτιμάται ότι θα γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: