ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Μάλωσε τον Νίκο Δένδια ο Κούλης μαζί με το Liberal

Άστραψε και βρόντησε ο Κούλης μπροστά στις αρχηγικές βλέψεις του Ν. Δένδια, που προαλείφεται κατά προτροπή των Καραμανλικών! 

Παράλληλα το Liberal, διαδικτυακός τόπος προσκείμενος στον Κούλη, έβαλε πλάτη για... μούγκιασμα του Ν. Δένδια. Και τι δεν του καταλόγισε. Τι πρώην υπουργό που βγήκε στο φως μετά από τετραετή αφάνεια, του είπε, για να επιτεθεί στον μέγα αρχηγό κι όχι στον ΣΥΡΙΖΑ!
Τι ότι «δεν συντάσσεται με αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή του πυρός», Τι ότι εξήγγειλε πολιτικό μανιφέστο, από την στιγμή που αρνήθηκε μετ' επιτάσεως να ταυτιστεί με τον Μιχαλολιάκο της ΧΑ, την οποία καταχέριασε την ημέρα της ψήφισης του Συμφώνου Πρεσπών. Τι νεκραναστηθέντα τον είπε. Τι απόντα από την μάχη! 

Και με όπλο το παραπάνω λιβελλογράφημα “σε όλο το Μοσχάτο” ακούστηκαν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι φωνές του Κούλη χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Νίκο Δένδια. 

Οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. ότι “δεν είμαστε γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές. Η κυρίαρχη τάση μέσα στο κόμμα είναι η Κεντροδεξιά» προκάλεσαν τη μήνιν του Κ. Μητσοτάκη που -“θέλει να αποφύγει την εσωστρέφεια και την πολυγλωσσία”, όπως υποστηρίζουν στην “Αυγή” "γαλάζια" στελέχη. 

Κάποιοι άλλοι... κακεντρεχείς βέβαια θεωρούν πως ενόχλησε τον Κούλη “ο ηγετικός στόμφος του κ. Δένδια”. Πάντως, μετά τη συνάντηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. διακίνησε νέα γραπτή δήλωση... Και υπέβαλε εκ νέου τις πρεσβείες του στον... μέγα αρχηγό Κούλη!

Δηλαδή όλοι εκεί στη ΝΔ είναι μία ωραία... ατ(ι)μόσφαιρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: