ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

«Είμαστε και ως κυβέρνηση αντίθετοι στα αγροτοδικεία»


«Η εποχή που ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί» δήλωσε ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύ. Αραχωβίτης, σχετικά με την εισαγγελική δίωξη των δέκα αγροτοσυνδικαλιστών, που καλούνται σε δίκη την 1 Μαρτίου.

«Μας κάνει εντύπωση βέβαια η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε στην προκειμένη περίπτωση η Δικαιοσύνη» δηλώνει ο ΥΠΑΑΤ

Θέση για το περιστατικό της δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας κατά των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, πήρε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δηλώνω ότι είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη αγροτών για την συνδικαλιστική τους δράση. Είμαστε και ως κυβέρνηση αντίθετοι στα αγροτοδικεία. Όπως δήλωσα και το πρωί στο δημόσιο ραδιόφωνο, η εποχή που ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Ωστόσο, οφείλουμε να διαχωρίσουμε την πολιτική εξουσία και την βούληση της, από τη δικαστική η οποία λειτουργεί με τους δικούς της νόμους και τους δικούς τους κανόνες και ταχύτητες.

Μας κάνει εντύπωση βέβαια η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε στην προκειμένη περίπτωση η Δικαιοσύνη, ωστόσο δεν κρίνουμε το έργο της, παρά μόνο προβληματιζόμαστε».

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, κλητεύτηκαν σε δίκη δέκα αγροτοσυνδικαλιστές την 1η Μαρτίου με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας με δόλο για παρακώλυση συγκοινωνίας, στον κόμβο της Νίκαιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στο αγροτικό μπλόκο της Τριταίας η Ολ. Τελιγιορίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: