ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πάτρα «Πρωτεύουσα Ξανά» ζήτησε ο Γρ. Αλεξόπουλος

Όταν τα νέφη στον ορίζοντα δεν είχαν φανεί!

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή, για κομματικοποίηση του Δήμου Πατρέων
Πρόσκληση για συστράτευση σε έναν αγώνα που θα κάνει την Πάτρα «Πρωτεύουσα Ξανά» απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, από το βάθρο του κτιρίου του Παλαιού Πτωχοκομείου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αλεξόπουλος, μεταξύ άλλων, άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή, κάνοντας χρήση των ίδιων της των πεπραγμένων μέσα από φωτογραφικό υλικό, ενώ στηλίτευσε ιδιαίτερα την προσκόλλησή της στο ΚΚΕ και την ανάπτυξη εμμονικών συνδρόμων περασμένων δεκαετιών, κάνοντας λόγο για κίνδυνο μετατροπής της Πάτρας σε χωριό.
«Ένα από τα σοβαρότερα πλήγματα που έχει δεχθεί στην πορεία της η πόλη θεωρώ την πολιτική που εφαρμόζεται τα τεσσεράμισι τελευταία χρόνια» είπε και συνέχισε: «Μια πολιτική που βυθίζει την Πάτρα στην παρακμή. Όχι, δεν είναι νομοτελειακή αυτή η υποβάθμιση. Δεν είναι της μοίρας μας γραπτό. Είναι αποτέλεσμα λανθασμένων πολιτικών επιλογών. Είναι αποτέλεσμα χαμηλών προσδοκιών και στενών οριζόντων. Είναι αποτέλεσμα δογματικών αγκυλώσεων και ξεπερασμένων αντιλήψεων.
Τεσσεράμισι χρόνια τώρα, αυτή η πολιτική ασκείται στην Πάτρα. Μια πολιτική που καταδικάζει την πόλη μας στη στασιμότητα, στην ακινησία. Άραγε συμβαίνει παντού αυτό; Όχι. Την ίδια ώρα άλλες πόλεις της χώρας, κάνουν βήματα μπροστά… Προοδεύουν… Αναπτύσσονται. Τα Τρίκαλα, η Λάρισα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, τα Γιάννενα….
Πόσες και πόσες φορές δεν τις έχουμε φέρει ως παράδειγμα; Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί τι έχουν αυτές οι πόλεις και κάνουν πράγματα και βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων τους και κάνουν βήματα μπροστά; Γιατί η Πάτρα μένει στάσιμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: