ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ρατσιστική επίθεση σε δάσκαλο στη Σάμο


Επίθεση δέχθηκε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, Φώτης Μαντζώρος, σύμφωνα με καταγγελία της ΑΔΕΔΥ, κατά τη διάρκεια σύσκεψης Συλλόγου Γονέων στη Σάμο στις 28/1, με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

 
Χωρίς να διευκρινίζει το είδος της επίθεσης, η ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι καταγγέλλει απερίφραστα την επίθεση στον Φ.Μαντζώρο και σε άλλους εκπαιδευτικούς, σημειώνοντας ότι «ο συνάδελφος ζήτησε και πήρε το λόγο από το προεδρείο της σύσκεψης για να αναγνώσει τη θέση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου σχετικά με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων».

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει την αμέριστη στήριξή της στους συναδέλφους και την αταλάντευτη δέσμευσή της στον αγώνα για τη μόρφωση ΟΛΩΝ των παιδιών», προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι «εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους κατατρεγμένους των πολέμων, της προσφυγιάς και της φτώχειας. Ο αγώνας μας για τις αξίες της φιλίας των λαών, την μόρφωση όλων των παιδιών, την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες του πολέμου και της φτώχειας κι οι απαιτήσεις μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών Ελλήνων και προσφύγων, είναι και αγώνας ενάντια στις αιτίες που γεννούν την προσφυγική τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: