ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Όταν η Ν.Δ. ταΐζει το τέρας


Όταν ταΐζεις το τέρας, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια μέρα ή το τέρας θα σου φάει το χέρι ή το τέρας θα είσαι εσύ. Όσο σίγουρο, όμως, κι αν είναι αυτό, κάποιοι δείχνουν να μην πτοούνται και συνεχίζουν να συναγελάζονται με το τέρας του φασισμού και της Ακροδεξιάς ταΐζοντάς το.


Από τη μία μπορεί να έχεις τις χλιαρές και άνευ περιεχομένου ανακοινώσεις τους, που δήθεν παίρνουν αποστάσεις από τις φασιστικές πρακτικές που δηλητηρίασαν επικίνδυνα την πολιτική ζωή του τόπου με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, από την άλλη όμως έχεις και έναν κομματικό μηχανισμό που σε πλήρη ανάπτυξη υποθάλπτει, καλύπτει και στηρίζει τις ανθρωποφαγικές ορέξεις του τέρατος.

Παράδειγμα πρώτο, ο γραμματέας της Ν.Δ., ο Λευτέρης Αυγενάκης, που το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να σταθεί στο πλευρό του προέδρου της ΝΟΔΕ Β4 Σπύρου Αβραμάκου, του ανθρώπου που, όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, έστελνε σε φίλους και μέλη της Ν.Δ. εντολή να στέλνουν απειλητικά μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο στους “προδότες” βουλευτές που ήθελαν να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να “ξεπουλήσουν τη Μακεδονία”.

Παράδειγμα δεύτερο, ο ακροδεξιός δήμαρχος του Άργους, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Καμπόσος, που το Σάββατο σηκώνεται και φεύγει επιδεικτικά από την κοπή πίτας πολιτιστικού συλλόγου της πόλης του λέγοντας ότι δεν μπορεί να “μείνει στην ίδια αίθουσα με εκείνον που πρόδωσε τη Μακεδονία”, δείχνοντας με το δάχτυλο τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα και την επόμενη ημέρα (αν και διαγραμμένος από τη Ν.Δ.) προλογίζει την Ελίζα Βόζεμπεργκ στην κοπή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο σαν να μην τρέχει τίποτε στη "γαλάζια" παρέα που τον καταχειροκροτεί.

Παράδειγμα τρίτο, ο Θ. Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, που στο παρελθόν έχει διατελέσει και διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς απαντώντας σε tweet του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Στέλιου Νικητόπουλου για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ο "γαλάζιος" υπερπατριώτης του επισημάνει ότι “σε λίγο θα ψάχνει για δουλειά” και ότι η Ιστορία στήνει στα έντεκα βήματα “τους προδότες τύπου Μαδούρο και στους ντόπιους ή αλλοδαπούς φίλους του και πατάει τη σκανδάλη”.

Τώρα αν το τέρας φάει το χέρι της Ν.Δ. ή αν η Ν.Δ. μεταλλαχθεί σε τέρας, είναι κάτι που θα φανεί λίαν συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: