ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΥΑΠ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ στην οποία παραβρέθηκαν η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου,  ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέα Παπανικήτας και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του σωματείου, κ. Μάρκου. Στην συνέχεια η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενη  στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ μεταξύ άλλων είπε:
«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που είμαστε και φέτος μαζί. Η φετινή χρονιά έχει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τις προηγούμενες, είναι η χρονιά που περίπου στα μέσα της θα έχει μια σημαντική εκλογική αναμέτρηση και ο πατραϊκός λαός θα κληθεί να επιλέξει ποια Δημοτική Αρχή θα έχει για τα επόμενα χρόνια. Αισθανόμαστε την ανάγκη και την υποχρέωση να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί – και αυτό που λέμε το πιστεύουμε – χωρίς εσάς ελάχιστα πράγματα θα μπορούσαν είχαν γίνει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: