ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αργούν οι 8.500 μόνιμες προσλήψεις στους Δήμους!


Ασφαλιστικά μέτρα εργαζομένων  του Δήμου Πατρέων!

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης,  και οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας, και Καθαριότητας, Χρήστος Κορδάς, παραβρέθηκαν χθες  Τετάρτη 30 Γενάρη, στα Δικαστήρια όπου εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζόμενων συμβασιούχων του Δήμου στην Καθαριότητα και στον Ηλεκτροφωτισμό.


Το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων μέχρι τις 10 Απρίλη 2019. Μέχρι τότε οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να εργάζονται στο Δήμο, όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη και το Υπουργείο, για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των Δήμων, αφού μάλιστα η Καθαριότητα υπάγεται στα ανταποδοτικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατη είναι η εκδήλωση δυσφορίας του υπουργού κ. Χαρίτση, για το γεγονός ότι το ΑΣΕΠ επί σχεδόν χρόνο ψειρίζει τις ενστάσεις και δεν εκδίδει τα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων  στις εξετάσεις για τις 8.500 μόνιμες προσλήψεις στην Καθαριότητα σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Πατρέων.

Τους υπενθύμισε μάλιστα, ότι το ΑΣΕΠ είναι ανεξάρτητη Αρχή, αλλά όχι και ανεξέλεγκτη!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος  μπορεί να εντάξει  και τους εργαζόμενους στον ηλεκτροφωτισμό. Και έπειτα ας τους μεταφέρει στην αρχική τους θέση. Έτσι κι αλλιώς τέτοιες αλχημείες είναι συνηθισμένες στους Δήμους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: