ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη Ν.Δ. και άρον άρον ξαναμαζεύτηκαν...

Την παραδοχή της ύπαρξης των τάσεων προσπάθησε να ανασκευάσει με διορθωτική δήλωση του, ο Νίκος Δένδιας μετά από την επιταγή του Κυρ. Μητσοτάκη να μην παρεκκλίνει από την επίσημη γραμμή του κόμματος «Η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη που ιστορικά επεκτείνεται από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι την εντός του συνταγματικού τόξου Δεξιά»...


Είχε προηγηθεί η  δήλωση του στα Παραπολιτικά Fm "Δεν είμαστε γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς. Αυτή η γραμμή της κεντροδεξιάς πράγματι δεν αποτυπώθηκε σε όλες τις ομιλίες των βουλευτών. Δεν θα μασήσω τα λόγια μου υπάρχουν κι άλλες τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Προσπαθούμε να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα όμως υπάρχουν όρια.»

Η χθεσινή απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Νίκο Δένδια ήταν χαρακτηριστική:«το Μάη του 2012 η Ν.Δ. δεν πήρε 18% γιατί πήγε δεξιά. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα έχανε από τα δεξιά της ένα 10-12% που πήραν οι ΑΝ.ΕΛΛ.», καθώς και ότι «το 18% το πήρε τότε γιατί ακολούθησε την ευρωπαϊκή γραμμή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και προσπαθώντας να κρατήσει τη χώρα στην Ευρώπη».

Δεν πρόλαβαν όμως να κρύψουν τα μαχαίρια και νέος καυγάς προέκυψε αυτή τη φορά μεταξύ του γραμματέα της οργάνωσης Λευτέρη Αυγενάκη και του Νίκου Δένδια. με αφορμή όσα είπε στην συνέντευξή του στα Παραπολιτκά Fm.

O Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε: «Η δήλωση Δένδια ήταν ατυχής. Δε θα σταθούμε σε αυτό καθώς ο ίδιος φαίνεται πως ανασκεύασε. Ο καθένας που έχει θέση ευθύνης πρέπει να φέρεται αναλόγως. Είμαστε όλοι στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη και πρέπει να υπάρχει ενότητα» .

Πηγή: av gi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: