ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Και τώρα ήρθαν κατά νεκρού τα εμετικά της Ντόρας!

Όταν δεχόταν υποκλινόμενο τον φυρερίσκο της ΧΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων.

Για κοιτάτε ποια μιλάει. Όταν δεχόταν υποκλίσεις από τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο της φασιστικής ΧΑ, όταν συνυπάρχει με τον φίλο του Παττακού, όταν συνεστιάζεται με τον Βορίδη γραμματέα της Νεολαίας ΕΠΕΝ, έκανε... αντιδικτατορικό αγώνα!



Για κοιτάτε ποια μιλάει. Όταν δεχόταν υποκλίσεις από τον φυρερίσκο Μιχαλολιάκο της φασιστικής ΧΑ, όταν συνυπάρχει με τον φίλο του Παττακού, όταν συνεστιάζεται με τον Βορίδη γραμματέα της Νεολαίας ΕΠΕΝ και άλλα φασιστικά στοιχεία, βγαίνει στη Βουλή, δήθεν ως αντιδικτατορική αγωνίστρια και σε γραμμή της φασιστικής φυλλάδας «Ελεύθερη Ώρα», αφήνει δηλητηριώδεις υπόνοιες για τον τεθνεόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, που υπήρξε θύμα της στρατιωτικής φασιστικής χούντα του 1967.

Χέρι χέρι πάνε λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη με την «Ελεύθερη Ώρα» και τον φίλο του Παττακόσαυρου, τον Άδ. Γεωργιάδη. Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στη Βουλή, θέλησε να υπερασπιστεί τον πατέρα της, ακόμη και για την αποστασία, κάτι που απέφυγε να κάνει χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας του θύμισε τα γεγονότα του 1965. 

Και ουσιαστικά η Ντ. Μπακογιάννη αμφισβήτησε την δημοκρατικότητα του πατέρα του πρωθυπουργού!

Η Ντ. Μπακογιάννη, αφού επεσήμανε με νόημα ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στον πρωθυπουργό («ήταν αγέννητος» τον δικαιολόγησε), έκανε λόγο για «κουτσογιώργεια λογική» του πρωθυπουργού και για απόδοση οικογενειακής ευθύνης και δήλωσε πως «είμαι υπερήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου από την Κατοχή έως και την δικτατορία. Εύχομαι να μπορεί να πει το ίδιο και ο Αλ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα».

Η αναφορά Μπακογιάννη είναι σε άμεση συνάφεια με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ακροδεξιάς εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» που ρωτά «Αλέξη τι έκανε ο πατέρας σου στην επταετία με τον «Σκαπανέα»;» και στις εσωτερικές σελίδες υποστηρίζει ότι «Ο πατέρας του Τσίπρα έκανε χρυσές δουλειές με την 21η Απριλίου».

Ποιος να το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια ότι η μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, θα δυστυχούσε να υφίσταται την πολιτική καθοδήγηση της ανοικτά απριλιανής φυλλάδας και του διαπλεκόμενου Ντερμπεντέρη του Βήματος! Ντροπή...

Μετά τις ύβρεις του αδελφού της κατά του ΑΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη, ήρθαν τα εμετικά της Ντόρας! 

Πασχαλινές ευχές του αρχηγού της φασιστικής χούντας του 1967, προς τον σημερινό αντιπρόεδρο της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: