ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Μπροστά σε δίλλημα βρίσκεται η ηγεσία στο Ποτάμι

Το… ξανασκέφτεται το «Ποτάμι» για την Συμφωνία των Πρεσπών- Ο Δανέλλης άλλαξε τα δεδομένα; Τα σενάρια που εξετάζουν στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη
 
Υπό σκέψη βρίσκονται  στο «Ποτάμι» για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά την απόφαση του διαγραμμένου πλέον βουλευτή του Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο «Ποτάμι» αντιμετωπίζουν την απόφαση αυτή του κ. Δανέλλη ως «αιτία» πολέμου» και δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν την ενέργεια αυτά ως «αρπαγή».
Ήδη από χθες, πριν δηλαδή ο κ. Δανέλλης ανακοινώσει την οριστική του απόφαση στελέχη του Ποταμιού άφηναν να εννοηθεί ότι τα δεδομένα αλλάζουν εάν ο πρώην βουλευτής τους έκανε την συγκεκριμένη επιλογή.

Σήμερα χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος σημείωσε:

«Το πολιτικό σκηνικό δεν είναι πλέον το ίδιο. Το να σου παίρνουν βουλευτή δεν είναι απλό». Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας το Ποτάμι θα κουβεντιάσει και πάλι και πιθανά θα επανεκτιμήσει την στάση του απέναντι στην Συμφωνία των Πρεσπών, μόλις ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: