ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Αλ. Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Υποπέσατε σε κολοσσιαίο ατόπημα


Γραμμή από Πρετεντέρη παίρνει ο Κυριακούλης και σήμερα θα πάει με τον κηδεμόνα του στη Βουλή!

Μάλλον μπερδεύτηκε ο Κυριακούλης της ΝΔ και εν μέσω Βουλής, θυμήθηκε τα αντιστασιακά του χρόνια,  όταν πάλευε για την αποτροπή της χούντας στην Ελλάδα, που είχε αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον άτολμο στρατηγό Σπαντιδάκη. 


Ήταν τότε που από τις μορουδιακές πάνες του έβγαζε το κεφάλι του και βροντοφώναζε: Ουάου, ουάου, μαμά Μαρίκα θέλω γάλα. Κι αυτή η αντιστασιακή του δραστηριότητα ήταν που τον ανέδειξε ηγέτη των μωρών της στρατιάς των Ουάου, Ουάου!

Γεννημένος στις 4 Μαρτίου του σωτήριου έτους 1968, βρέθηκε στο Παρίσι όταν η χούντα στην Ελλάδα είχε ήδη ένα χρόνο επιβολής από την γέννησή του. Και περίμενε ο Σπαντιδάκης να μυρίσει τις κατρουλοπάνες του Κούλη, για να φοβηθεί και φύγει. 

Οποία εφιαλτική στιγμή, θα αποτυπώθηκε στη μνήμη του Ουάου, Ουάου, αντιδικτατορικού ανδρός, που τον κατατρύχει η μορφή του Στρατηγού.

Τόσο που ακόμη και τον δημοκρατικό ναυάρχο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη, τον ανακάλεσε στην μνήμη του, όπως πολύ σωστά του υπέδειξε, αυτού του μεγάλου πια ηγέτη της ακροδεξιάς ΝΔ, ο κύριος... Ντερμπεντέρης, κατά Νίκο Κωνσταντόπουλο! 
 
Έτσι, άθελά του, αλλά από αντιδικτατορικό επαναστατικό οίστρο, υπέπεσε στο ατόπημα ο πρόεδρος της ΝΔ (σ.σ.: αχ τι σου κάνουν οι ακροδεξιοί ψήφοι!) συνέκρινε τον Ευ.Αποστολάκη με τον χουντικό Σπαντιδάκη - Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να ανακαλέσει επισημαίνοντας ότι προσβάλλει το δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων. (Βλέπε το Video) 

Λένε ότι αρνητική έκπληξη προκάλεσε η επίθεση του Κούλη  στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη τον οποίο συνέκρινε με τον Σπαντιδάκη. 

Επίσης επισημαίνουν κάποιοι κακοί, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «πήρε γραμμή» από σχετικό άρθρο του Πρετεντέρη στα «Νέα». Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ανακαλέσει  επισημαίνοντας ότι προσβάλλει το δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

«Θεωρώ, και πιστεύω άθελά του, ότι ο Κ. Μητσοτάκης υπέπεσε σε ένα κολοσσιαίο ατόπημα, όχι απέναντι στο πρόσωπο, αλλά απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις» τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και συνέχισε: 

«Να ανακαλέσετε. Αυτό είναι μία μεγάλη προσβολή απέναντι στο δημοκρατικό φρόνημα των Ένοπλων Δυνάμεων. Δεν σας επιτρέπω να προσβάλλετε ένα άνθρωπο που δεκαετίες έχει υπηρετήσει την σημαία με τον αυλικό της χούντας. Είναι ντροπή και να ανακαλέσετε. Δεν σας επιτρέπω να προσβάλλετε το δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων’.

Και ο Κούλης, που σαν μεγάλος ηγέτης παίρνει πάνω στους ώμους  των άλλων ότι πει, βροντοφώναξε, μέχρι που τρόμαξε ο φιλοχουντικός, αγαπητός του Παττακόσαυρου, Άδωνις και παρολίγο να βγάλει στους δρόμους το τανκ, που του πήρε η νουνά του, όταν ήταν κι αυτός στις πάνες μαζί με τον Κούλη! 

«Μέσα τον πανικό σας δεν καταλάβατε αυτό που είπα. Είπα ότι ο τελευταίος ανώτατος αξιωματικός ήταν ο Σπαντιδάκης. Το είπα διότι καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης δεν παραβίασε τον άγραφο κανόνα διάκρισης πολιτικής και στρατιωτικής εξουσίας. Γιατί το κάνατε αυτό; Σέβομαι τον ναύαρχο Αποστολάκη ως αρχηγό ΓΕΕΘΑ αλλά διαφωνώ με την επιλογή του ως υπουργό» είπε ο Κ. Μητσοτάκης κάνοντας μερική διόρθωση της αναφοράς του.

Με τη βοήθεια βέβαια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛ, που άκουσον, άκουσον, βαρούσαν με τα χέρια τους τα έδρανα κι όχι τίποτε άλλο, για να προκαλέσουν παρεμπόδιση της συζήτησης, που κατέληγε σε κόλαφο ξεσκεπάσματος του Κούλη, για τις φιλοφασιστικές απόψεις του! 

Και κυρίως για να μην ακουστεί ότι και επί ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του Υπ. ΕΘν. Άμυνας υπουργός ήταν ο δημοκρατικός κ. Κουρής.

«Δέχομαι την μερική ανάκληση της αιχμής απέναντι στο πρόσωπο. Να γνωρίζετε ότι σε τέτοια ζητήματα δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις. Το μήνυμα της επιλογής Αποστολάκη είναι ένα ισχυρό μήνυμα απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την χώρα. Και λυπάμαι που δεν το καταλάβατε» απάντησε ο πρωθυπουργός.

Λέγετε ότι τον κάλεσε τον κύριο Κούλη αύριο, δηλαδή σήμερα, να πάει στη Βουλή με τον κηδεμόνα του, αφού προηγουμένως θα του ζητήσει να του κάνει μάθημα περί Μακεδονίας, αλλιώς δεν θα τον δεχτεί, ο Αλέξης. 

Πάντως ο ΑΓΕΕΘΑ, ήταν από αποστρατευμένους της ΝΔ καθότι δημοκρατικός που υπηρετεί με συνέπεια στο στράτευμα από το 1976, αλλά δεν τύγχανε των προτιμήσεων της ΝΔ. Επανήλθε στη θέση του και αυτό δεν αρέσει στον Κούλη, που ήθελε ορφανή τη θέση για να χαίρονται οι ανατολικοί δύστροποι γείτονές μας!

Μέχρι εκεί του κόβει το νιονιό του Κούλη. Τι να το κάνουμε; Παιδί είναι!  Χαρά γεμάτο!




Δεν υπάρχουν σχόλια: