ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Γκάφα ολκής του Αρ. Φωκά, χρέωσε "ντου" στο ΣΥΡΙΖΑ


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Aριστείδης Φωκάς θέλησε να ξεπεράσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τηςSKA:I Ν.Δ. Μάκη Βορίδη προβλέποντας αυτό που επιθυμεί η ακροδεξιά σε όλο τον κόσμο, τον θάνατο των ιδεών της Αριστεράς αλλά μέσα στον "αντισυριζαϊσμό" του υπέπεσε σε γκάφα ολκής!


 "Ποιος μπορεί να είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν η ιδεολογία της Αριστεράς ευτυχώς θα πεθάνει σε αυτό τον τόπο" είπε στο ΣΚΑΙ εκπέμποντας ισχυρό μήνυμα σύμπλευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Αν και δεν θα έπρεπε να ανησυχεί τόσο ο κ. Φωκάς αφού ο καλός ο μύλος της Ν.Δ. που γέρνει προς τα ακροδεξιά, όλα τα αλέθει... Πήρε ακόμα και τον κ. Τατσόπουλο, ο Αριστείδης Φωκάς θα μείνει έξω;

Όμως μέσα στον αντισύριζα οίστρο του, πρόσβαλε τον συνομιλήτή του στο πάνελ. Ο κ. Φωκάς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, για το ντου στο Νομισματοκοπείο, που προέτρεπε το 2015 ο κ. Λαφαζάνης!  

Ο κ. Στρατούλης έκανε πως δεν άκουσε και το ξεπέρασε γελώντας!

Κατ. Μπρ.-aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: