ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη Δανίας στον ΟΛΠΑ


Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα κ. Κλαβς Χολμ,  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και  από τον επίτιμο Πρόξενο της Δανίας στην Πάτρα κ. Κώστα Χριστόπουλο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο λιμάνι μας. Τον κ. Πρέσβη υποδέχθηκαν και συζήτησαν μαζί του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  κ. Σπύρος Αργυριάδης και ο Προϊστ. Δ/νσης Ανάπτυξης & Εκμετάλλευσης κ. Σταύρος Αντύπας.

Στον κ. Πρέσβη έγινε αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της λειτουργίας καιτου στρατηγικού σχεδιασμού του Οργανισμού.

Ο κ. Πρέσβης εξέφρασε το θαυμασμό και την ικανοποίησή του για την εικόνα του λιμανιού και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ιδιαίτερα δε για την επιτυχημένη συνεργασία του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. με την εταιρεία Δανικών συμφερόντων.
           

Δεν υπάρχουν σχόλια: