ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Κλακαδόροι βουλευτές της ΝΔ καταγγέλλονται εκ των έσω

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση-παρωδία του ΟΕΕ, το π. Σάββατο στο Forum 2018.


Με αφορμή την στημένη εκδήλωση του ΟΕΕ στο «Forum 2018» για την Οικονομία!

Κυριολεκτικά καταχεριάζει η παράταξη «Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων» την ΔΗΚΙΟ, παράταξη της ΝΔ στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, που διοργάνωσε τη φιέστα στο Αστήρ, το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο του Forum 2018.
Μιλά και πολύ σωστά καταγγέλλει την αθλιότητα για την οποία έγραψε το Istologio G. Mosxou χθες, ότι: Στην διάρκεια της συζήτησης σε ρόλο κλακαδόρων, βουλευτές πρώην και νυν καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ , λειτούργησαν σαν να ήταν σε κομματική εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος τους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία έχει ως εξής:
«Είναι γνωστό ότι η παράταξη της ΔΗΚΙΟ στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας αρκετές φορές «μπερδεύει» την δράση της στο φορέα με την κομματική της εξάρτηση.
Αυτό όμως που συνέβη στην Πάτρα ,στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική διοίκηση του ΟΕΕ στα πλαίσια του  FORUM ανάπτυξης 2018 ,ξεπερνά κάθε όριο.
Η συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους κομμάτων , που επανειλημμένα με επιτυχία έχει διοργανώσει το τοπικό παράρτημα του ΟΕΕ , μετατράπηκε αυτήν τη φορά  από την ΔΗΚΙΟ σε κομματική φιέστα της ΝΔ.
Στην διάρκεια της συζήτησης σε ρόλο κλακαδόρων, βουλευτές πρώην και νυν καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ ,  λειτούργησαν σαν να ήταν σε κομματική εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος τους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: