ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Το έγκλημα κατά του αγωνιστή Τεμπονέρα μέσ' στη Βουλή!

Φωτογραφία από εκδήλωση στην Πάτρα,  στην μνήμη του δολοφονημένου από την Δεξιά, αγωνιστή καθηγητή Ν. Τεμπονέρα!

Αλ. Τσίπρας: Ε, όχι στο ζύγι και το αίμα  των ανθρώπων!

Δεν άφησε αναπάντητη ο Αλέξης Τσίπρας την αήθεια του Μητσοτάκη, να επαναφέρει εντός Βουλής την αντίληψη των Ταγμάτων Εφόδου της ΧΑ και να την χρυσώσει λέγοντας ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα εκπορεύεται από την Αριστερά.

«Κάνετε διπλό λάθος να επιμένετε σε αυτή την τοποθέτηση. 

Ήλπιζα ότι θα την διορθώνατε διότι γνωρίζετε ότι νεκροί υπήρχαν και από τις δύο πλευρές» υπογράμμισε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: 

«Αναφέρθηκα στον Παύλο Φύσσα και αναφέρομαι και σε μετανάστες που σκότωσαν τα Τάγματα Εφόδου της ΧΑ επειδή για εμάς δεν έχει σημασία αν οι νεκροί είναι Έλληνες πολίτες ή όχι. 

Για μας άλλη τόση αξία είχε και το αίμα του Νίκου Τεμπονέρα. Και δεν μπορούμε να βάλουμε στο ζύγι το αίμα των ανθρώπων ανάλογα με το ποια σε πολιτική πλευρά ανήκουν».

Μάλιστα όταν μίλησε για εγκληματίες που διαταράσσουν την δημόσια τάξη, ο Αλ. Τσίπρας του υπενθύμισε  ότι αυτοί που στις αντιπαραθέσεις τους χρησιμοποιούσαν τσεκούρια, του έχει στις τάξεις του. Και σε μεγαλόβαθμη θέση, μάλιστα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρώην Γραμματέα της Νεολαίας ΕΠΕΝ Μάκη Βορίδη, του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: