ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

«Υπόθεση θανάτου Ζαχαρία Κωστόπουλου»..!

Η φωτογραφία μιλά μόνη της. Είναι αλιευμένη από το σάιτι του Σωματείου ΣΕΦΕΑΑ των Ειδικών Φρουρών.


Θαν. Πλεύρης και ο Πέτρος Μαντούβαλος, θα κοιτάξουν υπερασπιστούν τα εγκαλούμενα μέλη των Ειδικών Φρουρών!
 
«Οι έγκριτοι νομικοί Μαντούβαλος Πέτρος και Πλεύρης Αθανάσιος θα αποτελούν εφεξής τους νομικούς» για τους εγκαλούμενους «της Άμεσης Δράσης» στην «υπόθεση θανάτου Ζαχαρία Κωστόπουλου».
 
Που να το είχε βάλει στο νου του ο αείμνηστος ΖΑΚ, ότι ο φόνος του θα είχε συνδεθεί με απόπειρα απενοχοποίησης αυτών που συνέβαλαν, ότι θα τον κλωτσούσαν σαν ζώο της ώρα που ήταν ετοιμοθάνατος κι από πάνω θα του φόρτωναν την οπλοφορία (μαχαίρι) το σπρεντζάρισμα λες και ήταν πρεζόνι και την ληστεία, αφού υπήρξε «διαφορετικώς διάγων τη ζωή», όταν ο... ευπρεπής κύριος κοσμηματοπώλης, που απουσίαζε από το κατάστημά του, θα είχε φροντίσει να παγιδεύσει όποιον έκανε απόπειρα να εισέλθει στο «φρούριό» του, ακόμα και για να  αγοράσει κάτι, από αυτά που επεδείκνυε στην βιτρίνα του! 

Και αυτομάτως όλοι οι γύρω νοικοκυραίοι, διαισθάνθηκαν τον κακοποιό χαρακτήρα του αγνώστου και άρχισαν το λιντζάρισμα!

Σήμερα αυτό το λιντζάρισμα, ο κύριος Πρόεδρος των Ειδικών (ανειδίκευτων κατά την γνώμη του γράφοντος) Αστυνομικών Φρουρών, στο σάιτ του Σωματείου που προεδρεύει, παρουσιάζεται ως «Υπόθεση θανάτου Ζαχαρία Κωστόπουλου».
 
Να δεχθούμε το λιγότερο, ότι είναι ένα αθώο λάθος ο χαρακτηρισμός αυτού του φόνου, από το λιντζάρισμα, αλλά και εκεί στη Διοίκηση του Σωματείου ΣΕΦΕΑΑ, πρέπει να αποδεχθούν, ότι είναι σοβαρή η υπόθεση του να πιάνει κάποιος  πληκτρολόγιο στα χέρια σου, όταν δεν έχει συναίσθηση του πως αξιολογείται αυτό που γράφεις!
 
ΔΕΙΤΕ τα παρακάτω, που αποτελούν  αναπαραγωγή αυτών που δημοσιεύονται στο σάιτ των Ειδικών Φρουρών, το οποίο μας ενημερώνει ότι ο υιός Πλεύρη και ο Πέτρος Μαντούβαλος, θα κοιτάξουν να βγάλουν λάδι  τα εγκαλούμενα μέλη τους, για «να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Διαβάστε τα γραφόμενα στο σάιτ:


«ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α δια των εκπροσώπων του παρείχε νομική συνδρομή -συμπαράσταση στους συναδέλφους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, που εμπλέκονται στην ανακριτική διαδικασία σε σχέση με τον θάνατο του ατυχούς συμπολίτη μας Ζαχαρία Κωστόπουλου. Οι έγκριτοι νομικοί Μαντούβαλος Πέτρος και Πλεύρης Αθανάσιος θα αποτελούν εφεξής τους νομικούς παραστάτες των συναδέλφων, χρησιμοποιώντας εκείνοι κάθε αναγκαίο Νομικό και Τεχνικό μέσο χρειάζεται για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο στόχος όλων μας είναι να παρασχεθεί κάθε νόμιμο, σοβαρό και αξιόπιστο μέσο, σε όλους τους παράγοντες της διαδικασίας, ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε, εκείνο της διάχυσης άπλετου φωτός σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης και να αποδοθεί δικαιοσύνη. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  
ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  


O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ»

http://www.sefeaa.gr/item/864-anakoinwsh-sefeaa

Δεν υπάρχουν σχόλια: