ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ν. Βούτσης: Μετά τις 20 Δεκεμβρίου όλα τα θετικά μέτρα στη Βουλή


Πιθανώς μέσα στο Φεβρουάριο στην Βουλή, η συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει και η συνταγματική αναθεώρηση και οι γερμανικές αποζημιώσεις.


Η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία ως το τέλος της θητείας της ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βουλής.

"Η ελληνική νεολαία είναι σε σωστό δρόμο" "άκρως μειοψηφικές οι καταστάσεις αυτές" ανέφερε σχετικά με τις μαθητικές καταλήψεις. "Όλη την πατριωτική διάθεση τους οι μαθητές πρέπει να την εκφράζουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και διαύλους, όχι ως ουρά της Χ.Α. αλλά αυτό θέλει πειθώ".

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενεργήσει λειτουργικά ώστε να έχει ο κόσμος ελπίδα για το μέλλον. 
Σε ερώτηση σχετική με την δικογραφία για τον Γιάννο Παπαντωνίου και το C4i στην Βουλή ο Νίκος Βούτσης απάντησε: "Δεν κατανοώ τις κατηγορίες για στοχοποιήσεις ούτε την πρόσκληση για συγκάλυψη και συμψηφισμό" συμπληρώνοντας ότι "η κυβέρνηση δεν στοχοποιεί κανένα, δεν σκευωρεί εναντίον οποιουδήποτε". 

Όλα θα πρέπει να είναι στο φως υποστήριξε ότι αν υπάρξει ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο αριθμό βουλευτών θα γίνει εξεταστική επιτροπή έστω και για παραγεγραμμένα αδικήματα. Ενθαρρύνουμαι τη Δικαιοσύνη για να συνεχίσει την έρευνά της. 

Η Δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται - άσκεφτη και νευρική η επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση

"Η Δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται" επανέλαβε ο κ. Βούτσης επισημαίνοντας ότι "δεν μιλάμε ούτε για ομηρείες πολιτικών αντιπάλων. Το δικαιικό μας σύστημα βασίζεται στο τεκμήριο αθωότητας. Γίνεται μια άσκεφτη, νευρική επίθεση από κάποιες πλευρές και δεν έχει καμία βάση". "Όλα στο φως χωρίς καμία εργαλειακή αντίληψη και καμία διάθεση χειραγώγησης, σπίλωσης ή συγκάλυψης" πρόσθεσε τονίζοντας ότι "καμία ομερτά" του πολιτικού συστήματος δεν είναι ανεκτή.

Σε σχέση με τις συνεργασίες ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι είναι "νούμερο ένα καθήκον είναι η συγκρότηση ενός μετώπου συνεργασίας ανάμεσα στην αριστερά και τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας, κάτι που αποτελεί προοπτική για τις ευρωεκλογές".

Ο Νίκος Βούτσης χαρακτήρισε "άσκεφτη και νευρική" την επίθεση που δέχεται η κυβέρνηση για στοχοποιήση πολιτικών προσώπων (Κ. Σημίτης).

"Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν ανοικτά θέματα να τα δούμε αλλά αυτή η ρητορία δηλώνει έλλειψη επιχειρημάτων ή προσπάθεια συμψηφισμού. Δεν χρειάζεται να είσαι στην κυβερνητική πλειοψηφία για να κάνεις μια εξεταστική" απάντησε στις απειλές της αντιπολίτευσης για εξεταστικές και προανακριτικές.

Όλα στο φως χωρίς συγκαλύψεις και συμψηφισμούς τόνισε ο κ. Βούτσης και αναρωτήθηκε: Να κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα με το Ντυνάν και την προσπάθεια εκποίησής του, ενώ δίνονταν δωρεάν νοσήλεια; Να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τα 400 εκ. που χρωστάνε τα δύο κόμματα;
Για τη υπόθεση Παπαντωνίου και Novartis η Βουλή ενθαρρύνει την δικαιοσύνη να συνεχίσει την έρευνα να φθάσει στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος που δεν παραγράφεται, ανέφερε ο κ.Βούτσης επισημαίνοντας πως η δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται. Ατόνησε η δικαιοσύνη σε υποθέσεις διαφθοράς λόγω αδιαφορίας του πολιτικού συστήματος, τόνισε χαρακτηριστικά .

Η κυβέρνηση δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τη υπόθεση της ΔΕΠΑ απάντησε ο κ. Βούτσης σε σχετικό ερώτημα ενώ για τις ευρωεκλογές τόνισε πως προοπτική είναι η δημιουργία προοδευτικού μετώπου.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου όλα τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης έρχονται στην Βουλή και μέσα στο Γενάρη οι προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση ανέφερε ο κ. Βούτσης υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές τον Μάρτιο, και αυτό το πιστοποιεί η συνταγματική αναθεώρηση.

Μέσα Φεβρουαρίου , ανέφερε, θα έρθει πιθανότητα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ για την συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου ανέφερε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να γίνει πράξη.

Βγαίνοντας από την μνημονιακή εποχή έχουμε όραμα για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δίνει ελπίδα στον λαό , ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, επισημαίνοντας πως η πλειοψηφία του λαού επιθυμεί να προχωρήσει με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου .

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: