ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Με αμερικανιά ξεκίνησε εκστρατεία ο κ. Φαρμάκης


Την πίστη του για νίκη στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην Πάτρα και η οποία διοργανώθηκε από τις ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, παρουσία και του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. 


Στην παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, που επιστρατεύτηκε για την στήριξη του άχρωμου υποψηφίου του στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, είπε με θράσος ανείπωτο ότι «η Δυτική Ελλάδα φέρει τραύματα από μια ανίκανη κυβέρνηση αλλά και από μια περιφερειακή διοίκηση που ανέλαβε την περιοχή σε καλύτερη κατάσταση από ότι θα την παραδώσει. Τα στοιχεία που παρουσίασε και ο κ. Φαρμάκης δείχνουν την ακραία φτώχεια στην οποία βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα. 

Και ο κ. Φαρμάκης δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την αγωνιστικότητά του με επίδειξη μίας... αμερικανιάς.   

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να δώσω τον αγώνα της γενιάς μου. Αλλά και για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της γενιάς του πατέρα μου και της γενιάς του μικρού μου γιου. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Και θα το κάνουμε γιατί νοιαζόμαστε τον τόπο μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που νοιαζόμαστε το σπίτι και την οικογένειά μας» είπε θυμίζοντας τους Αμερικανούς υποψηφίους που πλασάρουν την έσωθεν καλή μαρτυρία για την οικογένειά τους, λες και αυτή είναι ικανή για να αποδείξει του λόγου το αληθές ώστε να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης ο αυτοπλασαριζόμενος υποψήφιος. Πολύ περισσότερο που απέναντί του ο κ. Φαρμάκης είχε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων τον αμερικανοσπούδαστο Κ. Μητσοτάκη, που ξεκίνησε ως σπουδαίος και επιτυχημένος νέος για να οικοδομήσει μέλον στην Εθνική Τράπεζα, αλλά φευ δεν απέφυγε το... μοιραίον και από κει κατέληξε στην σιγουριά του οικογενειακού επαγγέλματος των Μητσοτάκηδων, ήτοι στο κομματικό κατάστημα της πολιτικής!

«Θα μετατρέψουμε τον θυμό σε κινητήρια δύναμη για να ξεφύγουμε από τη φτωχική αδράνεια και τη μίζερη στασιμότητα. Γιατί είμαστε οι άνθρωποι που πληρώνουν το βαρύ αντίτιμο της κρίσης και θέλουμε πίσω τη ζωή μας. Και γιατί δεν έχουμε, ούτε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, ούτε μίσος και μένος κατά των συνανθρώπων μας, όποιοι και να είναι, ό,τι και να ψήφισαν στο παρελθόν» τόνισε ο νεότευκτος υποψήφιος που ξέχασε πως θέτει υποψηφιότητα υπό την σκέπη ενός εσμού πολιτικών, που τουλάχιστον στην Πάτρα βαρύνεται με ένα έγκλημα, που ξεκίνησε κατά παράξενο τρόπο, υπό τις ίδιες συνθήκες, πριν τρεις δεκαετίες.

Τότε που οι κένταυροι της ΝΔ ήθελαν να σπάσουν τις καταλήψεις των μαθητών στα σχολεία και ξεκίνησαν με το σπάσιμο του κεφαλιού του δασκάλου της μάθησης, του αγωνιστή της πατραϊκής κοινωνίας Νίκου Τεμπονέρα!  

Και είναι να αναρωτηθεί κανείς:

Πέντε χρόνια περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ στην Δυτ. Ελλάδα και μία κουβέντα δεν είχε βγάλει από το στόμα του ο κ. Φαρμάκης. Να υποθέσουμε ότι τα βαστούσε όλα τα... φαρμάκια μέσα του και τώρα με την παρότρυνση του Κούλη αποφάσισε να θυμώσει και μας καλεί κι εμάς να «μετατρέψουμε τον θυμό σε κινητήρια δύναμη για να ξεφύγουμε από τη φτωχική αδράνεια και τη μίζερη στασιμότητα»;

Και ποιος του είπε άραγε ότι είμαστε θυμωμένοι. Και μάλιστα με τους σημερινούς διοικούντες και όχι με τους... Σαμαροβενιζέλους, που μας έκοψαν και τους μισθούς;    

Δεν υπάρχουν σχόλια: