ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Που αποσκοπούν ΝΔ και ΧΑ;


Η Χρυσή Αυγή θέλει με εθνικιστικές καταλήψεις να πετύχει ήπια καταδίκη για τα εγκλήματά της, επιδεικνύοντας ότι επηρεάζει τμήματα της κοινωνίας, ενώ η Νέα Δημοκρατία με την εμπειρία των απωλειών της ευρωπαϊκής Δεξιάς προς τα άκρα προσπαθεί να κρατήσει ψηφοφόρους και να ρίξει γέφυρες μετεκλογικών συνεργασιών, σημείωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο. 

Παράλληλα, η ενίσχυση αυτών των κινητοποιήσεων από την ΝΔ είναι προσπάθεια να απαντήσει επικοινωνιακά στην αναδιανεμητική πολιτική της κυβέρνησης που εκφράζεται με τα μέτρα που ψηφίζονται αυτή την περίοδο.


Η ΔΑΚΕ Καθηγητών, η παράταξη της ΝΔ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κατά την κ. Χριστοδουλοπούλου «χαιρετίζει την πατριωτική και εθνική αφύπνιση των μαθητών και κατηγορεί την Αριστερά ότι παρακολουθεί αμήχανα γιατί πρώτη φορά γίνονται καταλήψεις εκτός της δικής της πρωτοβουλίας ... αυτό λοιπόν είναι για εμάς το ζήτημα».

Η  ΧΑ αποσκοπεί στην ηπιότερη καταδίκη της

Στα συλλαλητήρια, όταν άλλαξε γραμμή η ΝΔ για το Μακεδονικό και τα στήριξε, «έγινε η μεγάλη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, με τα πανό της, τον πολιτικό λόγο της και την φυσική της παρουσία, που ήταν πρωταγωνιστής», όπως θύμισε. 


Αν δείξει ότι είναι μέσα στην κοινωνία και επηρεάζει κοινωνικά τμήματα, οι δικαστές θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά μία καταδίκη της για όλα όσα έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Η ΝΔ επιδιώκει εκλογικά οφέλη φοβούμενη διείσδυση

«Τι κόφτει όμως την ΝΔ, γιατί στηρίζει, χαιρετίζει, συμπίπτει με την Χρυσή Αυγή σε τόσο σημαντικά θέματα (και δεν είναι ότι δεν γνωρίζει);», αναρωτήθηκε.


«Υπάρχει ευρύτερο σχέδιο», όπως εκτίμησε. «Ετοιμάζονται στις εκλογές να κατέβουν ποικίλα ακροδεξιά σχήματα, αποτελούν μία απειλή για την ΝΔ και τα ποσοστά της, αλλά και ευκαιρία συμπράξεων μετά. Έτσι, πρέπει να έχει ευέλικτη τακτική, από την μία να δείχνει ακροδεξιά για να μην έχει διαρροή ψήφων, από την άλλη λόγω της σύμπτωσης σε τόσο σημαντικά θέματα, να ανοίγει τον δρόμο για μετεκλογικές συνεργασίες ... σε μία περίοδο που η κοινωνία συζητάει τα ζητήματα της θρησκείας, του Συντάγματος ... «στο ξεκούδουνο» λοιπόν, εμφανίστηκαν οι καταλήψεις για το Μακεδονικό...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: