ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Με τα Fake News η ΝΔ δημιουργεί ψευδαισθήσεις


Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί  στη Δημόσια Τηλεόραση ο Κ. Αρβανίτης υποστήριξε από τα ερτζιανά του «Κόκκινου 107,7 ότι η ΕΡΤ παίρνει σιγά-σιγά τον χώρο που της αναλογεί μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και το μαύρο που είχε πέσει.

 
Από τον Νοέμβριο του 2015 έχουμε δημοσκοπήσεις που δείχνουν 15 έως και 20% διαφορά, της τρέλας δηλαδή!


Για την ΕΡΤ, τα Fake News, τις δημοσκοπήσεις αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα μίλησε χθες «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» και στους δημοσιογράφους Θάνο Χριστακόπουλο και Βίκυ Δρακούλη, ο συνάδελφός τους Κώστας Αρβανίτης. 

Μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις και τα αντικρουόμενα, σε πολλές περιπτώσεις, αποτελέσματα που δίνουν αναφορικά με τη διαφορά που χωρίζει τα δύο πρώτα κόμματα, ανέφερε: 

«Η διαφορά μπορεί να πάει και 175%... Αυτό δεν είναι τώρα, σας θυμίζω ότι από τις Ευρωεκλογές η ΝΔ ήταν πάντα μπροστά. Στο «Όχι» το τερμάτισαν, για να έρθουν οι εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 όπου η ΝΔ κέρδιζε (σ.σ. στις δημοσκοπήσεις) και η διαφορά τελικά ήταν 6,5%. 

Από τον Νοέμβριο του 2015 έχουμε δημοσκοπήσεις που δείχνουν 15-20% διαφορά, της τρέλας δηλαδή. Δεν είχε προλάβει ακόμα το εκλογικό σώμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. 

Το πιο σημαντικό είναι με τα ΝΕΑ, την εφημερίδα του κ. Μαρινάκη, που βγήκε η ίδια η εταιρεία δημοσκοπήσεων και είπε ότι δεν είναι αυτό που έδωσε στην πρώτη σελίδα, δηλαδή το 16% και ήταν 9,5%. 

Σε αυτό το κομμάτι παίζει η ΝΔ, το έχει εξαντλήσει νομίζω, αλλά έχει απαξιώσει όλο αυτό το εργαλείο και δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο. Προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση του μη αναστρέψιμου».  

Η ΕΡΤ παίρνει σιγά-σιγά τον χώρο που της αναλογεί
 
Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί  στη Δημόσια Τηλεόραση ο Κ. Αρβανίτης υποστήριξε από τα ερτζιανά του «Κόκκινου 107,7 ότι η ΕΡΤ παίρνει σιγά-σιγά τον χώρο που της αναλογεί μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και το μαύρο που είχε πέσει. 

«Πατάει σιγά-σιγά σταθερά, έχει ανεβάσει πάρα πολύ τους αριθμούς τηλεθέασης σε ένα σύστημα που το αμφισβητώ έτσι κι αλλιώς. Η ΕΡΤ σήμερα έχει όλη την τεχνική υποδομή, πολύ μακράν από τα ιδιωτικά κανάλια. Πρέπει να περάσει στη νέα εποχή πιο γρήγορα ακόμα και στο ψηφιακό ραδιόφωνο, και στην παραγωγή περιεχομένου ειδικά στην μυθοπλασία. Κάτι που θα δώσει και άλλη ποιότητα στη θέαση και χώρο σε ανθρώπους για να δουλέψουν», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανιτης.

Παράλληλα μιλώντας για το εμπάργκο κομμάτων προς τηλεοπτικούς σταθμούς ο κ. Αρβανίτης σημείωσε ουσιαστικά ότι είναι άλλο το εμπάργκο και άλλο να καταγγείλεις ένα ΜΜΕ για Fake News. 


«Αυτό το κατανοώ. Έχουμε δει ακρότητες στο κομμάτι της διαμόρφωσης της είδησης, αλλά γενικά το εμπάργκο δεν θεωρώ ότι βοηθάει το κοινό. Άλλωστε ξέρετε, το κοινό είναι αυτό που κάνει εμπάργκο. Αυτό ήταν που φώναζε στην συγκέντρωση του «ΟΧΙ» το «αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι». Το κοινό ξέρει, ποιοι είναι, τι απόψεις έχουν και ποιους πριμοδοτούν», είπε μεταξύ άλλων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: