ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με τον Απ. Κατσιφάρα


Φωτογραφικό στιγμιότυπο του thebest, από την παρουσίαση της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με τον Απ. Κατσιφάρα.

«Με δεδομένο το αυτοδιοικητικό τοπίο στην Δυτική Ελλάδα (χρίσμα από την νεοφιλελεύθερη ΝΔ στον κ. Φαρμάκη και προσπάθεια επανάληψης του πειράματος συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ από τον κ. Σπηλιώπουλο), όπως ήδη γνωρίζετε, έχει εκφραστεί η πολιτική βούληση και έχει γίνει ήδη επαφή με τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, μια επαφή που επιδιώκουμε να πυροδοτήσει από εδώ και πέρα ένα συντονισμένο και ουσιαστικό διάλογο με την παράταξη του. 

Πιστεύουμε ότι αυτός ο διάλογος θα οδηγήσει στις αναγκαίες προγραμματικές συγκλίσεις, για τη συμμετοχή μας σε μια ευρύτερη αυτοδιοικητική περιφερειακή παράταξη, που ξεφεύγοντας από σφιχτούς κομματικούς εναγκαλισμούς και χρίσματα θα λειτουργήσει με συναντίληψη και συνευθύνη στην νέα εποχή που ανοίγεται με το τέλος των μνημονίων και την έξοδο της χώρας από την κρίση». 
Με τα παραπάνω ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την συνεργασία με τον νυν περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, για την κάθοδό τους στις περιφρειακές εκλο9γές του Μαΐου 2019.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της διακήρυξης της «Πρωτοβουλίας Συγκρότησης Προοδευτικού Περιφερειακού Αυτοδιοικητικού Σχήματος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», που  έγινε σήμερα στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ, παρουσία των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Κώστα Σπαρτινού και Ανδρέα Ριζούλη, ενώ τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο, πλαισίωναν στο πάνελ η αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΑΤΕΙ Πάτρας Λίτσα Λιόπα – Τσακαλίδη από την Αχαΐα, ο οικονομολόγος Παντελής Σκαρμούτσος από την Αιτωλοακαρνανία, ο βιομηχανικός βιοϊατρικής Άγγελος Μαντάς από την Ηλεία και ο γεωπόνος Παναγιώτης Μανδέλος από την Αιτωλοακαρνανία.  



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στους παρακάτω συνδέσμους:





Δεν υπάρχουν σχόλια: