ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

«Συνέπεια ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου»


 

Δύο κτυπήματα στο κεφάλι, καθοριστικά για τον θάνατο του 33χρονου, ανάμεσα στα 22 σε όλο το σώμα του Ζακ


Το πόρισμα, το οποίο έχει καταθέσει στον ανακριτή, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο θάνατος επήλθε «συνέπεια ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου απότοκος πολλαπλών τραυματισμών σώματος και κυρίως της κεφαλής» 

Τα λακτίσματα που δέχτηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στη τζαμαρία ήταν καθοριστικά για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου δήλωσε ο ιατροδικαστής που έχει οριστεί από την οικογένεια Σωκράτης Τσαντίρης.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, τα κύρια χτυπήματα ήταν στο κεφάλι, τα δύο ήταν καίρια, ενώ συνολικά καταγράφηκαν 22 κακώσεις και θλαστικά τραύματα.

Το πόρισμα, το οποίο έχει καταθέσει στον ανακριτή, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο θάνατος επήλθε «συνέπεια ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων του μυοκαρδίου απότοκος πολλαπλών τραυματισμών σώματος και κυρίως της κεφαλής.

Δεν διαπιστώθηκε προϋπάρχουσα καρδιακή παθολογία ούτε χρήση ουσιών. Πρώτα συνέβη η ισχαιμία και μετά το πνευμονικό οίδημα».

Τέλος ο θάνατος του άτυχου Ζακ που «έπεσε» από τα φονικά χτυπήματα, ήταν ξεκάθαρη δολοφονία! Δηλαδή ήταν χτυπήματα, ιδίως αυτά στο κεφάλι,  που προκαλούν φόνο

Αυτά κι ας μιλούν οι αστυνομικοί φρουροί στα σάιτ τους κι ας χαρακτηρίζουν θάνατο τη δολοφονία του Ζακ. 
__________________
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ στον παρακάτω σύνδεσμο τι γράφουν οι αστυνομικοί φρουροί: 
«Υπόθεση θανάτου Ζαχαρία Κωστόπουλου»..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: