ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Τον έκανε... ρόμπα τον Κούλη η Σία Αναγνωστοπούλου




Κατά τη διάρκεια λοιπόν, της δευτερολογίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην «Ωρα του Πρωθυπουργού», ενόχλησαν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οι διευκρινήσεις της Σίας εκ Πατρών και επιτακτικά την διέταξε “περάστε έξω κυρία μου” δυο φορές δείχνοντας έτσι την ενόχλησή στις διευκρινήσεις. Μπερδεύτηκε ο Κούλης, νόμιζε πως ήταν το γραφείο του!

Ε, και η Σία Αναγνωστοπούλου, τον έκανε... ρόμπα ξεκούμπωτη, σχολιάζοντας  με δύο δημοσιεύσεις της στα social media το περιστατικό:


"Βγείτε από την αίθουσα κυρία μου, αν δεν σας αρέσει", μου είπε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος θεωρεί ότι είναι ιδιοκτήτης της Βουλής και ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αντιδρά όταν λέει τις αθλιότητες που λέει για τα δημόσια Πανεπιστήμια. Με διέταξε ο "άριστος" να αποχωρήσω από τη Βουλή!!!!"

"Λοιπόν για να εξηγούμαστε. Ο κ. Μητσοτάκης απαίτησε με προτεταμένο δάκτυλο να βγω εγώ από τη Βουλή στη συζήτηση για το δημόσιο Πανεπιστήμιο όταν απλώς του υπενθυμιζα ότι: από το 2016 άνοιξαν 1500 θέσεις μελών ΔΕΠ που δεν είχαν προκηρυχθεί από το 2008. Που ξαναπροκηρυχθηκαν υποτροφίες του ΙΚΥ που δεν είχαν προκηρυχθεί από το 2010, που ο ίδιος είχε απολύσει εκατοντάδες διοικητικούς υπαλλήλους από τα πανεπιστήμια και για τους οποίους έγιναν τεράστιες προσπάθειες να επανέλθουν, που ... Που...

Η δημόσια ανώτατη Εκπαίδευση για τον κ. Μητσοτάκη είναι νόμος και τάξη και ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Για μας είναι αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας".


Κούλης: Η μήτρα της εγχώριας τρομοκρατίας, η Αριστερά!

Στο μεταξύ, εν τπλήρη συνειδήση του λόγου, πέταξε κι άλλα μαργαριτάρια, εκτός θέματος περί της ΧΑ. Κι έτσι πάλι αθώωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ΧΑ! Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή επέστρεψε στην ταύτιση της Αριστεράς με την τρομοκρατία ξεχνώντας την δράση της Χρυσής Αυγής η οποία είναι υπόδικη! «Η μήτρα της εγχώριας τρομοκρατίας είναι της άκρας εξωκοινοβουλευτικής αριστερά» υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη θέση είχε διατυπώσει ο Κ. Μητσοτάκης και σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Πολίτικο» και είχε αναγκαστεί να ανασκευάσει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: