ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μηταφίδης: Επανάληψη τακτικής της η ΝΔ στην Πάτρα

Οι ίδιοι είχαν επιχειρήσει και τις λεγόμενες ανακαταλήψεις την δεκαετία του 1990, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Πάτρας και δημοτικός σύμβουλος Καλαμπόκας να δολοφονήσει εν ψυχρώ με έναν λοστό τον συνάδελφο μας, τον αείμνηστο Νίκο Τεμπονέρα, στα σχολεία του Βουδ, λέει ο αντιδικτατορικός αγωνιστής, πρόεδρος της ΕΔΙΑ Θεσσαλονίκης,Τρ. Μηταφίδης.

Οπως στην Πάτρα
με τον Τεμπονέρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ, ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990

«Το επίδικο είναι να φθαρεί η κυβέρνηση, όλα τα σφυριά χτυπούν προς αυτή τη κατεύθυνση, και για τη Νέα Δημοκρατία όλα είναι θεμιτά, δεν υπάρχει κανένα όριο» 

«Ουδεμία έκπληξη όσον αφορά τους συγκεκριμένους» δήλωσε στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η οποία υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τις καταλήψεις στα σχολεία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μηταφίδης, «αυτοί που σήμερα είναι υπέρ των καταλήψεων κατά των «εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ» όπως λένε και αναμασούν τη λέξη της Χρυσής Αυγής κατά λέξη είχαν επιχειρήσει και τις λεγόμενες ανακαταλήψεις την δεκαετία του 1990, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Πάτρας και δημοτικός σύμβουλος Καλαμπόκας να δολοφονήσει εν ψυχρώ με έναν λοστό τον συνάδελφο μας, τον αείμνηστο Νίκο Τεμπονέρα».

«Το θέμα του εθνικισμού σε αυτή τη χώρα είναι παρών σε όλες τις περιπτώσεις, άλλοτε καλυμμένο πίσω από πατριωτικού χαρακτήρα ανησυχίες και άλλοτε βέβαια με αυτόν τον άγριο γκροτέσκο εθνικισμό και φασισμό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , σημειώνοντας ότι «το σύνθημα «η δημοκρατία ξεπουλάει τη Μακεδονία» τι άλλο από φασιστικό μπορεί να είναι, με ευθεία βολή εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος και των δημοκρατικών ελευθεριών».

«Το επίδικο είναι να φθαρεί η κυβέρνηση, όλα τα σφυριά χτυπούν προς αυτή τη κατεύθυνση, και για τη Νέα Δημοκρατία όλα είναι θεμιτά, δεν υπάρχει κανένα όριο», εκτίμησε στη συνέχεια ο κ. Μηταφίδης.

Αναφορικά με την εμφάνιση εθνικιστικών ομάδων στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης ο κ. Μηταφίδης εκτίμησε ότι «το θέμα αφορά και τον τρόπο που προσεγγίζουμε και μέσα στο σχολείο την έννοια της εθνικής ταυτότητας, αυτή η χώρα δεν έγινε ποτέ το έθνος κράτος των πολιτών, αλλά εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν οι μεγάλες διαιρέσεις. Έχουμε αντιφάσεις στην κατανόηση της εθνικής μας ταυτότητας».

«Ο εθνικιστικός εσμός νιώθει τρομερές ανασφάλειες και αναζητεί τον εχθρό στον άλλον», διαπίστωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι «δεν μπορούν να χωνέψουν ότι μια κυβέρνηση με αριστερή προέλευση και σαφή κοινωνική στόχευση υπέρ των αδυνάτων βρίσκεται στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: