ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Νοσοκομείο στην Ανατ. Αττική με την βοήθεια της Κύπρου

Την ανέγερση δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική με τη συνέργεια της Κύπρου ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας σχετικά με τον τρόπο δόμησης για την αποκατάσταση και ανάπλαση της πυρόπληκτης περιοχής των Δήμων Μαραθώνος και Ραφήνας-Πικερμίου. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Μάτι, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους και την συντονιστική επιτροπή.


Μέσα σε χειροκροτήματα, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος την Τρίτη τον ενημέρωσε πως έγινε δεκτή η εισήγηση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός για «την ανέγερση ενός δημόσιου νοσοκομείου στην πληγείσα περιοχή, ενός δημόσιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, που το έχει ανάγκη τόσο αυτή όσο και οι ευρύτερες περιοχές». 

Πλέον το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει τη συνεννόηση με την Κυπριακή Δημοκρατία «ώστε να καταστεί σαφές και το πλαίσιο του σχεδιασμού, ο προγραμματισμός και τα χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης του έργου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: