ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ κάνει πως δεν καταλαβαίνει


Και φλερτάρει με τη Χ.Α. - Βέλη για την στάση του αντιπροέδρου Αδ. Γεωργιάδη

Βαρύτατο ολίσθημα χαρακτήρισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη τη στάση που τήρησε η ΝΔ σε τοποθέτηση χρυσαυγίτη βουλευτή για τις καταλήψεις στα σχολεία. 

Ήταν η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη για τις μαθητικές καταλήψεις που προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρατήρησαν ότι η ΝΔ αποφεύγει να πάρει θέση στην προσπάθεια εκφασισμού στα σχολεία.

Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ κάνει πως δεν καταλαβαίνει 

"Μετά την προκλητική τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής ζήτησα από τους εκπροσώπους των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, να αποκρούσουν εντός του κοινοβουλίου, αυτή την επικίνδυνη παρέμβαση διότι προετοιμάζει την προσπάθεια διείσδυσης της Χρυσής Αυγής και προετοιμάζει και την αλλοίωση της αγάπης για την πατρίδα που αισθάνονται οι Έλληνες μαθητές.

Ζήτησα από τους εκπροσώπους των κομμάτων να αποκρούσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται να δηλητηριαστεί αυτή η αγάπη και να μετατραπεί σε ένα άλλο κίνημα, για ιδιοτελείς λόγους και για την εξυπηρέτηση του φασισμού και του ρατσισμού", είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός επισήμανε ότι, μετά την τοποθέτηση του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ανέκυψαν ζητήματα που όλοι τα κατανόησαν, δηλαδή ζήτημα με το δήθεν πατριωτικό κάλεσμα της Χρυσής Αυγής στα σχολεία για κινητοποιήσεις και το μείζον ζήτημα με τις δηλώσεις ότι "η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία".

"Οι περισσότεροι κατάλαβαν αυτά τα ζητήματα και απάντησαν. Δεν το κατάλαβε, ως δια μαγείας η ΝΔ. Παρόλο που υπήρξαν τοποθετήσεις με πάθος από τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη κατά της κυβέρνησης, δεν απάντησαν απέναντι σε αυτά τα ζητήματα", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

"Ο κ. Βορίδης απέφυγε εντελώς να πάρει θέση. Ο κ. Γεωργιάδης προτίμησε να γυρίσει την κουβέντα. Δηλαδή μας έθεσε το ζήτημα αν είναι χρήσιμες κάποιες μορφές κινητοποιήσεων, όπως είναι οι καταλήψεις. 

Μα αυτή είναι μια άλλη συζήτηση για την οποία η Αριστερά έχει άποψη, κατατεθειμένη και γνωστή διαχρονικά", είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υπογράμμισε ότι "αυτή η μεταστροφή της κουβέντας από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ έγινε συνειδητά για να αποφύγει να καταδικάσει τον φασισμό και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δει η ΝΔ διότι δεν εκφράζονται όλοι οι βουλευτές της ΝΔ από αυτή την αντίληψη.

"Και το ΚΚΕ, και η ΔΗΣΥ, και το Ποτάμι, όλοι κατάλαβαν και απάντησαν. Είναι ένα ολίσθημα ιδιαίτερο αυτό που συνέβη σήμερα και αποκαλυπτικό", είπε η Όλγα Γεροβασίλη και υπογράμμισε ότι στον δρόμο για την καταπολέμηση του φασισμού και του ναζισμού, κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: