ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μπάμπης Παπαδημητρίου σε αποκαλυπτικό οίστρο!

Δεν μας έφθανε η ελληνική βιομηχανία των Fake News, τώρα θα πρέπει να έχουμε ακόμη και στην μεταμνημονιακή εποχή τα εισαγόμενα κατασκευάσματα των ξένων μεγαλοδημοσιογράφων!

Ρεπορτάζ από τους υπονόμους του Μιλάνου, την έδρα του Corriere della Sera

“Υπαναχωρήστε τώρα, γιατί θα είναι χειρότερα αργότερα»,  ισχυρίζεται η μεγαλύτερη ιταλική εφημερίδα ότι «συμβούλεψε» Ιταλούς πολιτικούς ο Έλληνας πρωθυπουργός, ευχόμενος μάλιστα «καλή τύχη» εάν είχαν στο μυαλό τους την αποχώρηση της Ιταλίας από την ευρωζώνη.  


Δεν μας έφθανε η ελληνική βιομηχανία των Fake News, τώρα θα πρέπει να έχουμε -ακόμη και στην μεταμνημονιακή εποχή- τα εισαγόμενα κατασκευάσματα των ξένων μεγαλοδημοσιογράφων!

Γιατί ο Φεντερίκο Φουμπίνι, που υπογράφει το άρθρο», δεν είναι ένας τυχαίος ή άσημος δημοσιογράφος που γράφει κάτι έστω και ανακριβές για να εξελιχθεί στη δουλειά του.

Πρόκειται για το συντηρητικοτερο των συντηρητικών στην Ιταλία, όπου ιδίως στον Νότο  τα Fake News αποτελούν κανόνα!

Ενδιαφέρον το άρθρο-ανταπόκριση του      από την Ιταλία. Αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη του γνωστού δημοσιογράφου κ. Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΪ  που βασίζεται στο Fake News ή μάλλον κάνει αγόγγιστη αναπαραγωγή από την Corriere della Sera, κάτι ανάλογο με πουπουλίστικες, λαϊκίστικες εφημερίδες και  τηλεοπτικά μέσα της χώρας μας.

Όχι ότι συνεργάζονται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Δεξιάς  ο ΣΚΑΪ και τα άλλα ευγενικά μέσα αποβλάκωσης!



Ολόκληρη την αποκάλυψη διαβάστε την παρακάτω:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: