ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Για θέματα ψηφιακά συνάντηση Παππά με τον Αιγύπτιο ομόλογό του

Ιδιαίτερης σημασίας για την Ελλάδα και την Αίγυπτο όσον αφορά θέματα νέων τεχνολογιών που βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη, με άμεση εφαρμογή σε τομείς όπως η γεωργία, ήταν η σημερινή συνάντηση στο Κάιρο, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του Αιγυπτίου ομολόγου του Αμρ Τααλάτ.

Η συνάντηση που έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιου Ράλλη και του Έλληνα πρέσβη στην Αίγυπτο Μιχαήλ Χρήστου Διάμεση, καθώς και αντίστοιχων εκπροσώπων από την Χώρα του Νείλου, χαρακτηρίστηκε από την αποφασιστικότητα των δύο χωρών να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον τόσο καθοριστικό αυτό τομέα. 

Έντονο ενδιαφέρον υπήρξε από την αιγυπτιακή πλευρά για το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού της γεωργίας, το οποίο αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι με τον ομόλογό του Αιγύπτιο υπουργό συζητήσανε δύο πάρα πολύ ενδιαφέροντα έργα που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τόσο της δημόσιας διοίκησης όσο και της αγροτικής παραγωγής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Παππά, με τις αρχές της χώρας θα μελετηθεί η εφαρμογή στην Αίγυπτο του έργου του ψηφιακού μετασχηματισμού της γεωργίας που υλοποιείται στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: