ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Ο Πελετίδης απολογείται για τη βίλα στα Αραχωβίτικα...

Ο Πελετίδης απαντά για τη βίλα στα Αραχωβίτικα: «Βρώμικα δημοσιεύματα, ο λαός θα δώσει απάντηση στους γνωστούς συκοφάντες» Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή
Αγοράστηκε από τη γυναίκα του πριν 4 χρόνια!

Απάντηση έδωσε, η δημοτική Αρχή της Πάτρας στα ρεπορτάζ ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (όχι του thebest.gr), που έφεραν τον δήμαρχο Πατρέων και στέλεχος του ΚΚΕ, Κώστα Πελετίδη να έχει βίλα στα Αραχωβίτικα, δίπλα στο κύμα, με αποτέλεσμα το ακίνητο να εμποδίζει τη πρόσβαση των πολιτών στην ακτή. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα στο ακίνητο υπήρχε και πισίνα.


Αραχωβίτικα: Το «Mάτι» της Πάτρας... Ανύπαρκτη η πρόσβαση στη θάλασσα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η δημοτική Αρχή στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «βρώμικα δημοσιεύματα» που προσπαθούν να χτυπήσουν τον δήμαρχο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μάντρες, συρματοπλέγματα και σκαλοπάτια που τα ξέρουν μόνο οι ντόπιοι - Οι περιοχές εκτός των Αραχωβιτίκων Αχαϊας που θυμίζουν "Μάτι"

«Θορυβημένοι από την αποδοχή και την πλατιά λαϊκή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής οι γνωστές δυνάμεις που έχουν στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή της, προχώρησαν σήμερα σε μια άθλια συκοφαντική επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Με βρώμικα δημοσιεύματα και αναφορές στη «βίλα Πελετίδη» προσπαθούν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο.

Η περίφημη «βίλα» έχει κατασκευαστεί πριν 38 χρόνια από καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας και αγοράστηκε πριν 4 χρόνια από την γιατρό  σύζυγο του Δημάρχου Πατρέων.
Στο κτίσμα και στο οικόπεδο δεν έχει γίνει κανενός είδους παρέμβαση και δεν έχουν γίνει κανενός είδους κατασκευές.

Όσο για «πισίνες» κλπ αυτά αποτελούν αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας τους.

Ο πατραϊκός  λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του, ξέρει την διαδρομή του και θα δώσει την απάντησή του στους γνωστούς συκοφάντες».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: