ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Παππάς: Η ΝΔ αντιγράφει τα κάλπικα ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ


«Έχει λερωμένη τη φωλιά της και έχει αναπαραχθεί πολιτικά μέσω δοσοληψιών»!

Για την στοχοποίηση του πρωθυπουργού από την αντιπολίτευση, ο Ν. Παππάς απάντησε ότι «κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο από την αντιπολίτευση, αλλά είναι κάτι πολιτικά μη λειτουργικό. 

Προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι ο Τσίπρας ευθύνεται για την καταστροφή, το κάνουν άγαρμπα, με λύσσα, και με τρόπο που ψυλιάζει και τους ανυποψίαστους, σχολίασε. «Αντιγράφουν τα τηλεοπτικά δελτία και τα κάλπικα ρεπορτάζ τύπου ΣΚΑΪ» εκτίμησε, προσθέτοντας ότι δεν βλέπει το ενδεχόμενο να διακοπεί το επικοινωνιακό εμπάργκο της κυβέρνησης στον ΣΚΑΪ.


«Ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός έχει αποφασίσει να πολιτεύεται με συγκεκριμένο τρόπο και δεν εννοώ την κριτική. Εδώ μιλάμε για σωρεία ψεμάτων και διαστρεβλώσεων, εμάς δεν μας χρειάζεται κάτι τέτοιο» ανέφερε, κλείνοντας το θέμα».


 «Η ευθύνη έχει αναληφθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό εν ονόματι όλων μας και έχουν υπάρξει αλλαγές προσώπων» τονίζει σχετικά με την κριτική στην κυβέρνηση για την ανάληψη πολιτικής ευθύνης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.


Ο ίδιος, μιλώντας στον Real FM, σημείωσε ότι ακόμα και πρόσωπα που είχαν καλή θητεία, όπως ο κ. Τόσκας, με τη μείωση της εγκληματικότητας, αλλά αυτά τα τραγικά γεγονότα δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.


Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι υπάρχουν βαθιά δομικά προβλήματα που έχουν τεθεί και από τους επιστήμονες και δεν έχει ακόμα ακούσει επίσημη τοποθέτηση από τη ΝΔ για την ουσία των πρωτοβουλιών που ξεκινάει τώρα η κυβέρνηση. «Γιατί η ΝΔ έχει λερωμένη τη φωλιά της και έχει αναπαραχθεί πολιτικά μέσω δοσοληψιών», σχολίασε ο ίδιος.


«Η χώρα μέχρι τώρα δεν είχε δασικούς χάρτες», συνέχισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, τώρα θα υπάρχουν δασικοί χάρτες, το κτηματολόγιο ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι μισές δασικές εκτάσεις θα έχουν καλυφθεί και οι αιγιαλοί που μέχρι στιγμής είχαν οριοθετηθεί σε ποσοστό 1%. «Ο κόσμος γνωρίζει και θα δει και περισσότερα τώρα που η ευθύνη μας να προχωρήσουμε πολλαπλασιάζεται» υπογράμμισε.


Σε ερώτηση για αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να ανταπεξέλθει, είπε ότι την αδυναμία των μηχανισμών, μέσω και του περιορισμού των πόρων λόγω της κατάστασης των μνημονίων, την ξέραμε και δώσαμε τη μάχη για να αναστρέψουμε αυτή την πορεία, και με την πρόσληψη 2.000 πυροσβεστών, κάτι που η αντιπολίτευση καταψήφισε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: