ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Πάτρα: Τέλος και με τη βούλα σήμερα από το ΠΓΝ Ρίου

Στη σύσκεψη ετέθη ένα και μοναδικό θέμα, αυτό της παραίτησης - απομάκρυνσης του κ. Πεσιμίση, ωστόσο πληροφορίες θέλουν ο κ. Μάρκου να αιτήθηκε και την παραίτηση της Ειρήνης Κωνσταντοπούλου, που παρέμενε στη θέση της "τοποθετημένη" από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ο διοικητής Θεόδ. Πεσιμίσης ακολούθησε την  αναπληρώτρια Διοικήτρια που έχει παρααιτηθεί από την περ. Πέμπτη


Σήμερα αναμένεται να υποβάλλει την παραίτηση του στο Υπουργείο Υγείας, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια" στο Ρίο, Θεόδωρος Πεσιμίσης, καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία που είχε ζητήσει, για να το πράξει.

Αντιθέτως η Αιγιώτισσα αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ειρήνη Κωνσταντοπούλου, κατέθεσε την παραίτηση της την περασμένη Πέμπτη, μια ημέρα μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Υπουργείο Υγείας.

18952610_1910924072486800_7651343879535445923_n.jpg
Η Ειρήνη Κωνσταντοπούλου.


Σε αυτήν εκτός από τον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό, και τον αναπληρωτή Υπουργό Παύλο, Πολάκη,  κατά πληροφορίες συμμετείχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. 

Επιπλεόν ο Αχαιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιώργος Γιαννόπουλου, ο επικεφαλής  του ΚΕΣΥ Σπύρος Μάρκου και από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι κύριοι Νικολόπουλος και Κωστακιώτης.

Στη σύσκεψη ετέθη ένα και μοναδικό θέμα, αυτό της παραίτησης - απομάκρυνσης του κ. Πεσιμίση, ωστόσο πληροφορίες θέλουν ο κ. Μάρκου να αιτήθηκε και την παραίτηση της Ειρήνης Κωνσταντοπούλου, με το αιτιολογικό πως παρέμενε στη θέση της "τοποθετημένη" από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Η κα. Κωνσταντοπούλου μέσω ΑΣΕΠ, έχει πετύχει στην Ειδική Γραμματεία ΣΔΟΕ, ωστόσο ακόμα δεν έχει διοριστεί.

Για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων θα προκηρυχθεί διαγωνισμός.

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή για το Νοσοκομείο Ρίου λοιπόν.

Πηγή:  tempo24.gr
Δημοσίευση σχολίου