ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στη συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού στη Λήμνο


Στην 6η συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού και Εντεταλμένων Συμβούλων που πραγματοποιείται στη Λήμνο από την Παρασκευή 25 Μαΐου έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Ο κ. Καρπέτας στο πλαίσιο των εργασιών πρόκειται να παρουσιάσει την ολοκληρωμένο στρατηγική που διαθέτει η Περιφέρεια για την τουριστική ανάπτυξη, αναδεικνύοντας τη  Δυτική Ελλάδα ως τον προορισμό των τεσσάρων εποχών και των πολλαπλών συμβόλων.

 Με κεντρικό σύνθημα "Be Inspired in Western Greece" η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επιχειρεί να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό της χώρας.

Το συνέδριο στη Λήμνο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και δίνει έμφαση στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Συμμετέχουν το υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και όλες οι Περιφέρειες της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: