ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Με αντεργατικές θέσεις προσήλθε ο Κούλης στον ΣΕΒ

«Ο Κ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να δείξει, από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ το κυνικό πρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος είναι το πραγματικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία Μητσοτάκη.


«Υπερασπίστηκε την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, απορρίπτοντας την επιστροφή στην κανονικότητα που δρομολογεί η παρούσα κυβέρνηση. Υποσχέθηκε την παράδοση του Δημοσίου στα ιδιωτικά συμφέροντα, με τα καταστροφικά κοινωνικά αλλά και οικονομικά αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε. Υπεραμύνθηκε της αποσάθρωσης του κοινωνικού κράτους και του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, υπέρ ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών» τονίζει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:

«Είναι προφανές πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν επέλεξε τυχαία τη διαγραφή της ιστορικής μνήμης, με αφορμή την υπόθεση Λαμπράκη. Οι προτάσεις του για το μέλλον της χώρας μας γυρίζουν πολύ πιο πίσω ακόμα κι από τη δεκαετία του 1960».

Ο Κ. Μητσοτάκης βλέπει ξανά «λίπος» και «περιττό βάρος» στο Δημόσιο αναφέρει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ από το βήμα του ΣΕΒ.

Ευτυχώς, ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος παλαιότερα χαρακτήρισε ως «λίπος» «περιττό βάρος» εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των απολύσεών του, δεν θα βρεθεί ποτέ στην «ευχάριστη» θέση να υλοποιήσει τα σχέδιά του».

Οι Θέσεις Μητσοτάκη μιλώντας στον ΣΕΒ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις επόμενες εκλογές έχει αρχίσει, εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Επανέλαβε τις βασικές αρχές του προγράμματός του, τη μείωση των φόρων, την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος με εκχώρηση υπηρεσιών στον ιδιωτικό τομέα, τη διαμόρφωση ευνοϊκού επενδυτικού περιβάλλοντος και γενικότερα μίας συμφωνίας αλήθειας με την επιχειρηματική κοινότητα, ενώ απέρριψε το σχέδιο της κυβέρνησης για επαναφορά των εργασιακών στα προ κρίσης επίπεδα.

Ο Κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στις αλλαγές στα εργασιακά και στην επιστροφή στα προ κρίσης δεδομένα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, λέγοντας ότι κινούνται σε αντιδραστική αντιαναπτυξιακή και αντεργατική κατεύθυνση. «Αν η αγορά εργασίας δεν ενισχύει την ανάπτυξη, δεν ευνοεί και την απασχόληση» είπε χαρακτηριστικά. «Η μόνη βιομηχανία που ευνοούν τα σχέδια Τσίπρα - Αχτσιόγλου για επαναφορά των εργασιακών στα προ κρίσης δεδομένα, είναι η βιομηχανία των εργατολόγων που πλεονάζουν στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και μίλησε για τη λελογισμένη αύξηση στους κατώτερους μισθούς με συμφωνία εργαζομένων και εργοδοτών. «Το νέο συμβόλαιο είναι η πρότασή μου προς εσάς και προς τον κόσμο της εργασίας».

Αναφέρθηκε στις αναφορές του πρωθυπουργού με αφορμή την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη κατηγορώντας τον για «διχασμό και μισαλλοδοξία», καθώς «ο πρωθυπουργός προσπαθεί να μας γυρίσει 60 χρόνια πίσω σε εποχές που ούτε εγώ ούτε εκείνος έχουμε ζήσει».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «η Ελλάδα μπαίνει σε νέο εκλογικό κύκλο με τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις. Η ψήφος θα φέρει κάθαρση και θα απελευθερώσει τις δυνατότητες της χώρας...».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχτσιόγλου: Εργάτες ανασφάλειας θέλει ο Μητσοτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: