ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Άλλο σκάνδαλο του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Unisef Ελλάδας

Το καταπληκτικό για την διασύνδεσή του στον Δημόσιο Τομέα, βαθύ ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φωτεινής Λαμπρίδη, στο TVXS, πίσω από την απίστευτη ρεμούλα  στο ελληνικό τμήμα της UNICEF, την οποία ξεσκέπασε η νυν πρόεδρος Σοφία Τζιτζίκου. Και τώρα ο εισαγγελέας καλείται να διερευνήσει στελέχη της εταιρείας τα οποία ανήκουν στο βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται για τα ίδια στελέχη τα οποία όπως λένε εργαζόμενοι στην εταιρεία, προσπάθησαν να εμποδίσουν την κυρία Τζιτζίκου να προχωρήσει σε έλεγχο, ενώ ένας εξ αυτών έκανε πέντε μήνες να παραδώσει την κατάσταση μισθοδοσίας στη νέα πρόεδρο. 


Όπως χαρακτηριστικά λένε οι εργαζόμενοι : «Όταν μας επισκέφτηκε η υπεύθυνη από τη Γενεύη μας είπε ότι η κατασπατάληση συμβαίνει χρόνια και πως στην ιστορία της καριέρας της δεν έχει ξαναδεί τόσα ποσά να έχουν διασπαθιστεί σε τόσο βάθος χρόνου. Ούτε στην Αφρική λέει δεν το ζήσαμε αυτό». Το ίδιο στέλεχος της Γενεύης ομολόγησε στους εργαζόμενους πως σταμάτησαν στα δεκαπέντε χρόνια τον αναδρομικό έλεγχο γιατί …«όσο προχωρούσαμε μπαίναμε πιο βαθιά στην τρύπα του λαγού και δεν θα τελείωνε ποτέ».

Σαράντα χρόνια πρόεδρος της Unisef Ελλάδας ο συγχωρεμένος πια, Λάμπρος Κανελλόπουλος (όσα χρόνια έκανε και ο προηγούμενος πρόεδρος) και δεν αντιλήφθηκε τίποτα, από τα εκατομμύρια που... χόρευαν δίπλα του! 

Λέγεται δε πως η ρεμούλα ξεσκεπάστηκε όταν η διορισμένη από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κυρία Τζιτζίκου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ακούγονταν, αλλά δεν ερευνήθηκαν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: