ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τσίπρας: Ρεκόρ τουρισμού, το σύνολο της οικονομίας αναπτύσσεται




Στα 32 εκατομμύρια οι τουρίστες φέτος  στην χώρα, ήτοι τρεις επισκέπτες ανά Έλληνα!


"Η άνοδος του τουρισμού και η έξοδος από τα μνημόνια είναι σημαντικές επιτυχίες που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ή να υποτιμήσει" τόνισε στην ομιλία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Ανοικτή Συνεδρίαση της 26ης Τακτικής ΓΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Μέγαρο Μουσικής.



"Το σύνολο της οικονομίας αναπτύσσεται –όχι μόνο ο τουριστικός κλάδος- και μετά από τα τρία συναπτά έτη με ρεκόρ στην άνοδο του τουρισμού, πλέον δεν χρειάζεται να πάμε στοιχήματα όπως παλιότερα. Φέτος οι προβλέψεις κάνουν λόγο για περισσότερα από 32 εκ. τουριστών την καλύτερη χρονιά δηλαδή για αφίξεις ξένων τουριστών" υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Αναμένουμε μια συμφωνία αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού μετά από 8 χρόνια μνημονιακής εφαρμογής πρόσθεσε ενώ αναλυτικά αναφέρθηκε στις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας καθώς οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν την πολύ σοβαρή δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια.

Η αναδιανομή είναι κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης σημείωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας για την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Η βελτίωση των αποδοχών θα τονώσει την αισιοδοξία και την αποδοτικότητα του κόσμου της εργασίας».

Η λιτότητα τελειώνει και θα υπάρχουν δυνατότητες για ελαφρύνσεις στους φόρους των επιχειρήσεων. Προβλέπεται δημοσιονομικός χώρος 719 εκ. ευρώ που για το 2019 θα πάνε για την ελάφρυνση των φόρων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: