ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια Βίτσα για την αναίμακτη απομάκρυνση

Τα συγχαρητήρια του σε όσους συμμετείχαν στην πρόσφατη επιχείρηση απομάκρυνσης των προσφύγων και μεταναστών από τις πρώην βιομηχανικά κτίρια στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, έδωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ. Βίτσας, μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους.

 
Τα συγχαρητήρια του Υπουργού δόθηκαν με το σκεπτικό ότι η όλη επιχείρηση, έγινε με ασφάλεια και αναίμακτα, τόσο για τους ένστολους, όσο και για τους πρόσφυγες.

Το πρωί, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» Πάτρας, ο κ. Βίτσας παρουσίασε την πρότασή του για την ένταξη της Πάτρας στο πρόγραμμα «Ήλιος».

«Αυτό -είπε- είναι ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα που ακολουθείται συνήθως με ένα πρόγραμμα ενοικίασης διαμερισμάτων όχι όμως με γκετοποίηση αλλά διάσπαρτα μέσα στην πόλη. Σε αυτά ο ιδιοκτήτης πληρώνεται εξ αρχής όλο το ποσό μέχρι να μπορέσει αυτός ο άνθρωπος να μετεγκατασταθεί στην χώρα που προτιμάει ή να επιστρέψει στην χώρα του, είτε να μπει στην κανονική ζωή που υπάρχει στην Ελλάδα. Υλοποιούνται σε συμφωνία με τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Αυτή την στιγμή το χειριζόμαστε εμείς σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία η οποία έχει την χρηματοδότηση. Γίνονται προγραμματικές συμβάσεις με τους Δήμους. Αυτό το μοντέλο θα αξιοποιηθεί ακόμα παραπέρα, γιατί κάποια στιγμή η Ύπατη Αρμοστεία θα φύγει από αυτή τη διαδικασία και θα αντικατασταθεί πλήρως από τις δομές του Υπουργείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: