ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Κουμουτσάκος: "Την Ιστορία τη διαβάζει ο καθένας σπίτι του"



«Δεν επιτρέπει σε κανένα να παρελθοντολογεί. Η συζήτηση παραπέμπει σε ένα παρελθόν διχασμών» υποστήριξε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος προσπαθώντας να εξηγήσει την απαράδεκτη και επικίνδυνη δήλωση παραγραφής της Ιστορίας από τον κ. Μητσοτάκη για το 17χρονο σε συνέντευξή του την Κυριακή στο ΣΚΑΙ.


«Την Ιστορία τη διαβάζει ο καθένας σπίτι του» υποστήριξε λέγοντας ότι είχε πολλές αναγνώσεις και τολμώντας να αναφερθεί στην κυβέρνηση ΕΡΕ που το κόμμα του ακριβώς από αυτό το παρελθόν υποτίθεται ότι ήθελε τόσα χρόνια να ξεφύγει.

Προσπαθώντας να εξηγήσει την απίστευτη δήλωση της εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. Μ. Σπυράκη ότι «δεν είχε γεννηθεί το 1963» ο Κυρ. Μητσοτάκης αντιμετώπισε ως «γεγονός» τη γέννηση του αρχηγού. Πάλι καλά που το διαχώρισε τουλάχιστον… «Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε σε δύο γεγονότα, όχι της ίδιας κλίμακος» είπε.

Ο κ. Κουμουτσάκος ούτε στην επίθεση των ακροδεξιών εναντίον του θέλησε να αναφερθεί. Άρον άρον έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Ήταν κάτι για να το παίξει η τηλεόραση»…
Το παρελθόν διχάζει, το παρόν διχάζει… "την ιστορία τη διαβάζει ο καθένας σπίτι του" και μακριά από 17χρονους.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: