ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Σ. Αναγνωστοπούλου: Εκτίθεστε κ. Βρούτση... όταν μιλάτε για Ιστορία




ΔΕΙΤΕ το βίντεο με  την πολιτική συζήτηση μεταξύ της Σίας Αναγνωστοπούλου και του Γιάννη Βρούτση στην εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΙ, την Παρασκευή 25.05.2018. 


Είναι ενδεικτική η αντίληψη του Νεοδημοκράτη βουλευτή, που εκφράζεται ως ιδιοκτήτης της πατρίδας του. Ναι έτσι ακριβώς, είπε. Εγώ προστατεύω την πατρίδα, την πατρίδα μου, είπε αναφερόμενος στο Μακεδονικό, προκειμένου να τον ακούσουν οι ακροδεξιοί, άλλοι ιδιοκτήτες της πατρίδας μας αυτοί(!) και να τον επικροτήσουν. 

Αναφέρθηκε και στην ιστορική παρουσία των Σκοπίων στην βαλκανική περιοχή του σήμερα, για να επιβεβαιώσει την αποκλειστική ελληνικότητα της «πατρίδας του»(!) σε μία εποχή που η Βαλκανική περιοχή μιλιόταν από  εθνότητες που η κάθε μία είχε την δική της γλώσσα και που ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε τα στοιχειώδη σύνορα διαλύοντας τις αυτοκρατορίες που είχαν στηθεί στη βάση των θρησκευτικών δογμάτων και συγκροτώντας νέα κράτη, που λίγο ή πολύ χαρακτηρίζονταν από γλωσσική συνοχή.

 Όχι δεν μίλησε ο κ. Βρούτσης για επιστροφή στην Ελλάδα, των Ινδιών, του Πακιστάν, της Περσίας, ούτε ακόμη της Αιγύπτου και της Τουρκίας, επειδή ο Μ. Αλέξανδρος είχε φθάσει μέχρι εκεί. Μέχρι εκεί του έκοψε το νιονιό! 

Προφανώς έχοντας κατά νου τον Ιστορικό ρου της Βαλκανικής,  η βουλευτής Αχαΐας και  πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών του Εθνικού Ινστιτούτου Ανατολικών Γλωσσών της Γαλλίας, του συνέστησε:  Εκτίθεστε κ. Βρούτση... όταν μιλάτε για Ιστορία!

Έπεσε στο ίδιο φάουλ, που πέφτουν όλοι οι πατριδοκάπηλοι ελληναράδες όταν προσπαθούν να ξεχωρίσουν από την Αριστερά, διότι θεωρούν πως αυτοί είναι οι γνήσιοι εκφραστές της ελληνικής Ιστορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: