ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Γ. Δραγασάκης: Ενδεχόμενο για φορολογικές ελαφρύνσεις

«Όταν θα έχουμε βγει και επίσημα  από το Μνημνόνιο εδώ είμαστε»

Η έξοδος από τα μνημόνια είναι θετικό γεγονός και δημιουργεί συνθήκες η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την κρίση, υπογράμμισε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγοσάκης. 

 
Μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για «στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις», «εφόσον δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος». Το ίδιο έκανε και για τις περικοπές σε συντάξεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν θα έχουμε βγει και επίσημα εδώ είμαστε».

Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στις αναταράξεις στις αγορές ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επηρεάζουν την Ελλάδα.
«Είναι προφανές ότι μία από τις αιτίες των αναταράξεων είναι η Ιταλία και ενδεχομένως η Ισπανία. Οι εξελίξεις δεν μας επηρεάζουν. Γνωρίζουμε ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια σε ένα διεθνές περιβάλλον αυξανόμενης αβεβαιότητας που έχει πολλές εστίες αβεβαιότητας», τόνισε ο Γ. Δραγασάκης και κατέγραψε τα «θετικά γεγονότα» της περιόδου:
-«βγαίνουμε από τα μνημόνια, άρα αποκτούμε την κυριαρχία στις εξελίξεις και μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον»
-«δημιουργούμε ύστατο καταφύγιο έκτακτης ανάγκης» (σ.σ. μαξιλάρι).
-«οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί και πέρασαν τα στρες τεστ».
-«έχουμε το δικό μας σχέδιο».



Δεν υπάρχουν σχόλια: