ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Θα κλείσουν τους λογαριασμούς τους στην Πειραιώς


 
Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για τη μερική λειτουργία (Δευτέρα και Πέμπτη) του υποκαταστήματός της στην αγροτική περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.


Η συγκεκριμένη απόφαση έχει αναστατώσει όχι μόνο τους κατοίκους της Ερυμάνθειας, αλλά και όλων των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Τριταίας (Καλέντζι, Μάνεση, Γολέμη, Σταυροδρόμι, Δροσιά, Σκιαδά, Κάλφα, Ρουπακιά, Αγία Βαρβάρα, Αγία Μαρίνα, Χιόνα, Άγιος Δημήτριος, Σπαρτιά, Αλεποχώρι, Κριθαράκια, Καρπέτα, Βελιμάχι, Σκούρα), των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Φαρρών (Αστέρι, Σταροχώρι κ. τ. λ.), καθώς και των περιοχών του όμορου νομού Ηλείας (Πανόπουλο, Αγία Τριάδα, Κρυόβρυση).          

Μιλώντας για το θέμα «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο γενικός γραμματέας του εκπολιτιστικού συλλόγου Ερυμάνθειας Σπύρος Κόντης, σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Το κτίριο που στεγάζεται η τράπεζα ανήκε στην Αγροτική και κατά την μεταπώληση πέρασε στην Πειραιώς. Άρα ιδιαίτερο λειτουργικό κόστος, πέραν των 5 εργαζομένων, δεν υπήρχε. Γνωρίζουμε ότι οι τράπεζες κάνουν πλέον περικοπές από όπου μπορούν, αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα το κοινωνικό σύνολο. Αυτό δείχνει έλλειψη ευαισθησίας, κι είναι ευαίσθητος ο πληθυσμός που υπάρχει εκεί. Ο Δήμαρχος έχει αποστείλει μια επιστολή, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ουσιώδες ακόμα».

«Εμείς δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Αν δεν αναιρεθεί η απόφαση θα προτείνουμε την κατάργηση των λογαριασμών που διατηρούν οι κάτοικοι στην συγκεκριμένη τράπεζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: