ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Μητσοτάκης: Τον 17χρονο δεν τον νοιάζει τι έγινε το 1963



«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη» 


Για ανατριχιαστική άγνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους δολοφόνους του Γρηγόρη Λαμπράκη κάνει λόγο η κυβέρνηση, μετά την δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη, στον ΣΚΑΪ κια στην εκπομπή «Ακραίως».

«Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γρηγ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης» σημειώνουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν κατάλαβα, την ανακοίνωση για τα τρίκυκλα
 
«Πραγματικά δεν κατάλαβα, την ανακοίνωση για τα τρίκυκλα. Έπρεπε να αναζητήσω λίγο στην μνήμη μου, και πιστεύω ότι έχω καλές ιστορικές γνώσεις, για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο συγγραφέας αυτής της ανακοίνωσης. Πείτε μου τώρα, το παιδί των 17 ετών που θα ψηφίσει για πρώτη φορά, που τον ενδιαφέρει πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030. Αν τον ενδιαφέρει το τι έγινε το 1963...» είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι «η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει τους πολίτες του μεσαίου χώρου... Με τον κ. Τσίπρα είμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους... Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σεβασμό στον βασικό πυρήνα αξιών της δημοκρατίας. Οι παραπομπές στο παρελθόν και στο 1965 σε Γκοτζαμάνηδες και τρίκυκλα, γίνονται από έναν απελπισμένο πρωθυπουργό που ανασύρει στερεότυπα άλλων εποχών».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στήριξη του πρωθυπουργού στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο δεύτερος δεν έχει πετύχει σαν δήμαρχος και για αυτό δεν τον στηρίζει.

Ο Κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει κάνει προσπάθειες να εμφανιστεί ως κεντροαριστρερός, να προσομοιάσει στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, είναι όμως μία προσπάθεια καταδικασμένη στην αποτυχία, δεν έχει ξεκάθαρο ιδεολογικό μπούσουλα, τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει στην εξουσία».

Τέλος, μίλησε για τις μετεκλογικές συνεργασίες λέγοντας ότι θα επιδιώξει την μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία ακόμη κι αν είναι αυτοδύναμος, αλλά σε κάθε περίπτωση απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει μεγάλο συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ ή να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: