ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τεχνικές εργασίες σε οδό της Μεσαριάς Θήρας


Ο Δήμος Θήρας σας ενημερώνει ότι τμήμα του δημοτικού δρόμου από το ύψος του 5Χ5 στη Μεσαριά (με κατεύθυνση προς Μεσαριά /Πύργο και μετά το δρόμο που οδηγεί στην ευθεία Φηρών – Πύργου) και μέχρι την μικρή διασταύρωση (αριστερά προς κέντρο Μεσαριάς) θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από αύριο Σάββατο 26 Μαΐου και μέχρι την Τρίτη 29 Μαΐου 2018.
Στην περιοχή πραγματοποιούνται εργασίες της Τεχνικής Υπηρεσίας και παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τη σήμανση προς αποφυγή ατυχημάτων.


ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Οίας με στόχο την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που δημιουργούνται στην περιοχή κατά τη θερινή περίοδο. 

Μετά την απόρριψη των ενστάσεων (σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Δημοτικής Κοινότητας Οίας) και την έγκριση της απόφασης 51/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με το υπ. αρ.ΦΕΚ 1888 24/5/2018, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται άμεσα σε πλήρη εφαρμογή από τη Δευτέρα 28/5/2018.

Συγκεκριμένααπό τις 07.00 το πρωίτης Δευτέρας28/05/2018 και μέχρι τις 31/10/2018 θα ισχύουν τα παρακάτω :

1.   Μονοδρόμηση ως κάθοδος της ανώνυμης δημοτικής οδού από τη διασταύρωση της Φοινικιάς (ταβέρνα «Σαντορίνη μου» σημείο Α) και μέχρι τον παραλιακό δρόμο (σημείο Β). Τα κινούμενα οχήματα προερχόμενα από την παλαιά επαρχιακή οδό Φηρών – Οίας, θα εκτρέπονται δεξιά στη διασταύρωση μέχρι τον παραλιακό δρόμο όπου και θα στρίβουν αριστερά προς Οία.
2.   Μονοδρόμηση τμήματος της παλαιάς επαρχιακής οδού Φηρών – Οίας με κατεύθυνση προς Φηρά από τη διασταύρωση Θόλου (αρτοποιείο «Φουρνί» σημείο Γ) έως τη διασταύρωση Φοινικιάς (ταβέρνα «Σαντορίνη μου»).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις της περιοχής προς αποφυγή ατυχημάτων και  την ασφαλή  κυκλοφορία των οχημάτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: