ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Που να ξέρει για τη δολοφονία Λαμπράκη ο Κυριάκος;


H Μ. Σπυράκη αιτιολογώντας την επιτηδευμένη ιστορική άγνοια του αρχηγού είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968». Τότε δηλαδή, που σύμφωνα με δήλωσή του, τον εξόρισε η χούντα!



Με μια προσβλητική στάση προς την Ιστορία, ο Κυριάκος θέλησε να διαγράψει τα ιστορικά περιστατικά που δεν βαραίνουν το παρακράτος της Δεξιάς υποστηρίζοντας χθες σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ότι δεν γνώριζε για τη δολοφονία Λαμπράκη ενώ αναρωτήθηκε ποιον αφορούν όλα αυτά.

Σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μ. Σπυράκη αιτιολογώντας την επιτηδευμένη ιστορική άγνοια του αρχηγού είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968» πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα στην παραγραφή της ιστορίας.

Σε πλήρη ταύτιση Μ. Σπυράκη και Μ. Βορίδης σε σημερινές συνεντεύξεις τους για την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη αιτιολόγησαν την ακροδεξιά βία χρεώνοντας διχαστική πολιτική στο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Την  εθνική τους ανησυχία εξέφρασαν οι άνθρωποι και «μας κατηγόρησαν όλους εμάς τους Μακεδόνες ακραίους» είπε η Μ. Σπυράκη. Ενώ ο κ. Βορίδης στο ΑΠΕ μίλησε για «ένθερμους πατριώτες» που δεν τους αρέσουν όσα λέει ο κ. Μπουτάρης και δεν του επιτέθηκαν. (να τους ευχαριστήσουμε μήπως, που δεν τον έλιωσαν;)

Δίνοντας με σαφήνεια το ιδεολογικό στίγμα περιέγραψε ο κ.Βορίδης είπε ότι ο «Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζει τη φιλοπατρία με την άκρα Δεξιά» και εκμεταλλεύεται «αξιοκατάκριτα περιστατικά για να βαρύνει τη διαίρεση». 

Δήθεν άγνοια, ή απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία της ακροδεξιάς μέσα στη Ν.Δ.; Φιλοπατρία με σήμα το τσεκούρι…

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: