ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ιατρικός χώρος: Πολιτικό σχέδιο εξόντωσης χαρακτήρων

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανώτατο επίπεδο, ο οποίος συμμετέχει στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, με δύο εκλεγμένα μέλη του, πως δέχεται αυτά να τον εκθέτουν,  ψηφίζοντας την παρανομία Πατούλη, κατά του Τάκη Γεωργακόπουλου (φωτογραφία) αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ; Φαντάζει αδιανόητο μία κυβέρνηση Αριστεράς να τρώει τα παιδιά της σαν τον Κρόνο... Έτσι εξηγείται ότι ο Υφ. Υγείας Παύλος Πολάκης βγαίνει από τα ρούχα του ενίοτε!


Στο στόχαστρο
ο Γεωργακόπουλος

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ  ΤΑΠΕΙΝΑ, ΓΛΟΙΩΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΙΣΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Πολιτικό σχέδιο εξόντωσης χαρακτήρος, σε στελέχη κυβερνητικά, βρίσκεται σε εφαρμογή από το βαθύ κράτος της Δεξιάς, εκεί όπου ελέγχει δομές, μέσω των συνδικαλιστικών, ή συντεχνιακών συλλόγων.
Αυτό το σχέδιο, που κυοφορείτο από μηνών, βρήκε την έκφρασή του στις ημέρες μας και είναι ενταγμένο σε αυτά που καταστρώνει το χαλκείο των πιο σκοτεινών υπογείων της Νέας Δημοκρατίας. Τα face news από τα στρατευμένα ΜΜΕ και τους αργυρώνητους δημοσιογράφους, που χάνουν  τις διασυνδέσεις τους, έρχονται σε επικουρία  για να στηριχθεί μέσω αυτών κάθε μύθευμα, που στρέφεται κατά κυβερνητικού στελέχους.
Και αφού δεν μπορεί να εντοπιστεί ούτε μία περίπτωση που κυβερνητικό στέλεχος να έχει βάλει το δάκτυλο «στο μέλι» του κρατικού Ταμείου, όπως καθημερινά αποδεικνύεται με στελέχη του σάπιου παρελθόντος, προχωρούν στην δολοφονία χαρακτήρος, χρησιμοποιώντας θεσμούς, που μέχρι χτες οι ανύποπτοι πολίτες πίστευαν ότι βρίσκονται εκτός κομματικής αντιπαράθεσης!
Πρόσφατη υπόθεση είναι  αυτή που αφορά τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, τον Πατρινό γιατρό Τάκη Γεωργακόπουλο, τον οποίο ο κ. Πατούλης, έθεσε στο στόχαστρο του πολιτικού ντου τυφεκίου. Ο κατά τ' άλλα σοβαροφανής πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του πιο μαζικού συλλόγου, καθότι η δραστηριότητά του εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ο γνωστός και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις σεμπριές του, ακόμη και με δημάρχους που δεν ανήκουν στην ΝΔ, ο κ. Πατούλης, που αντί να διαφυλάξει το κύρος του ΙΣΑ, τον εκθέτει σε μία μέγιστη παρανομία, υποκύπτοντας στον πειρασμό να διαφημίσει, έστω και αρνητικά το πρόσωπό του, με το βλέμμα στραμμένο στο Δημαρχείο της Αθήνας, αδιαφορώντας ότι η λάσπη κατά του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ, συνιστά βολή κατά του ιατρικού θεσμού. Αυτός είναι ο κ. Πατούλης!
Η υπόθεση είναι απλή. Ο κ. Γεωργακόπουλος, εντεταλμένος από τον νόμο, που εδώ και οκτώ χρόνια ισχύει, χρόνια κατά τα οποία δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ανακάλυψε ότι κατ' επανάληψη γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, στην αναγραφή συνταγών προς τους ασθενείς τους, δεν γράφουν την σύσταση της φαρμακευτικής ουσίας, που ενδείκνυται για την πάθησή τους, αλλά την ονομασία του φαρμάκου, κατά την προτίμηση της εταιρείας που το παρασκευάζει.
Τούτο παραβιάζει τους κανόνες που έχουν τεθεί για μη διαφήμιση των εταιρειών μέσω του ΕΟΠΥΥ, καθότι αποδεδειγμένα αυτή η ενέργεια ανοίγει πόρτες  συναλλαγής με τις εταιρείες, οι οποίες ξεπληρώνουν αυτήν την εκδούλευση με προσφορά ταξιδιών και άλλων παροχών, που υποτίθεται αποσκοπούν στην ενημέρωση των γιατρών μέσω σεμιναρίων ή συνεδρίων στο εξωτερικό.
Από την πλευρά του ο ΙΣΑ, αντί να διαφυλάξει το απαράβατο της νομοθεσίας, προχωρεί σε υπονόμευσή της για λόγους ευνόητους. Και μπροστά στο εμπόδιο που βρίσκει εκ μέρους του  Τάκη Γεωργακόπουλου, αποφασίζει  δολοφονίας χαρακτήρος του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ.
Τον καλεί να δώσει απολογία εντός δεκαπέντε ημερών σε Πειθαρχικό Συμβούλιο που έστησε. Ποιον; Αυτόν που διαφυλάττει το ιατρικό κύρος, το όποιο τόσο έχει βληθεί, αλλά και το Ταμείο των εργαζομένων, το οποίο αιμοδοτεί τον ΕΟΠΥΥ!  Ποιον; Αυτόν που τον διόρισε ο Υπουργός Υγείας (Ανδρ. Ξανθός, εν προκειμένω) και που, αυτός και μόνον αυτός, κατά νόμον έχει δικαίωμα ελέγχου των πράξεων του αντιπροέδρου.
Είναι φανερό, ότι πίσω από αυτήν την παράνομη ενέργεια του κ. Πατούλη, κρύβονται  ταπεινά, γλοιώδη, αλλά και ηλίθια ελατήρια, που όμως εξυπηρετούν προσωρινά τα προσωπικά του πολιτικά σχέδια!
Το ερώτημα είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί δεν παρεμβαίνει, αφού ο κ. Πατούλης είναι επίλεκτο στέλεχός της; Και εάν η ηγεσία της ΝΔ δεν θέλει να διαταράξει εσωτερικές ισορροπίες, οι σοβαροί άνθρωποι του ιατρικού χώρου στην Δεξιά, πως ανέχονται αυτόν τον εκφυλισμό του κύρους ενός Συλλόγου που ελέγχεται, τουλάχιστον κατά 80% από την ΝΔ;
Και για να τελειώνουμε, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανώτατο επίπεδο, ο οποίος συμμετέχει στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με δύο εκλεγμένα μέλη του, πως δέχεται αυτά να τον εκθέτουν,  ψηφίζοντας την παρανομία Πατούλη, κατά του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ;
Τα πρόσωπα είναι γνωστά. Τα ονόματά τους επίσης. Υπάρχουν στην διάθεση του Istologiou G. Mosxou. Οι ενέργειές άγνωστο από ποια ελατήρια ξεκινούν. Φαντάζει αδιανόητο μία κυβέρνηση Αριστεράς να τρώει τα παιδιά της σαν τον Κρόνο!
Πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πριν λάβει διαστάσεις. Έως τώρα έχουμε μόνον ερωτήματα και  απλή δυσαρέσκεια των δημοκρατικών γιατρών της Αριστεράς, που τουλάχιστον αν είναι κάτι που την ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως δεν έχει κατηγορηθεί για συγκάλυψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: