ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έφυγε από την ζωή ο Κωστής Ψαρουδάκης


Έφυγε από την ζωή ο Κωστής Ψαρουδάκης

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο, ο Ρεθυμνιώτικος αθλητισμός και το βόλεϊ με τον ξαφνικό χαμό του Κωστή Ψαρουδάκη την Κυριακή το μεσημέρι, σύμφωνα με το goodnet.gr.

Ο πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου και πρόεδρος της ΕΣΠΕ Κρήτης έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 53 ετών, από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ο Ρεθυμνιώτικος αθλητισμός είναι φτωχότερος και θρηνεί τον χαμό ενός σπουδαίου παράγοντα, ο οποίος άφησε ανεξίτηλα την σφραγίδα του στον τοπικό, Κρητικό, αλλά και Πανελλήνιο βόλεϊ.

Συγκεκριμένα ο Κωστής Ψαρουδάκης ήταν ο ιδρυτής αλλά και πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου από το 1992 ως και σήμερα. Σε αυτά τα 26 ολόκληρα χρόνια έκανε τον ΟΠΕΡ την πρώτη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία οποιουδήποτε αθλήματος της Ελλάδας, με την ανδρική ομάδα να αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών από το 2001 ως το 2005. Την σκυτάλη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕΡ που επίσης για μία τετραετία 2012-2016 αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ Γυναικών, καταφέρνοντας να είναι και η πρώτη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το 2013 αντιμετωπίζοντας τη Στοντ από τη Νορβηγία για το Τσάλεντζ Καπ.

Ο Κωστής Ψαρουδάκης ήταν μέλος της ΕΟΠΕ από το 2004 έως και το 2008, ενώ για μια 6ετία από το 2010 έως και το 2016 διετέλεσε αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας και ήταν από τους εμπνευστές της ιδέας και της δημιουργίας στη συνέχεια της Volley League, πρώην Α1 εθνικής ανδρών.
 
ΕΣΠΕΠ: Στερνό αντίο στον Κωστή…

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον ξαφνικό θάνατο του Κωστή Ψαρουδάκη προέδρου της Ένωσης Σωματείων ΠΕτοσφαίρισης Κρήτης (Ε.Σ.ΠΕ.Κ.).  
Έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος Άντρας  που  αφήνει τεράστιο κενό, όχι μόνο ως παράγοντας αλλά πάνω απ’ όλα ως Άνθρωπος. Εκφράζουμε  σε όλους  τους οικείους του τα θερμά μας  συλλυπητήρια,  ευχόμαστε   ο Θεός  να τους  χαρίσει αντοχή  και δύναμη   σ’ αυτή την οδύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: