ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Βέλγιο: Ένοπλος σκότωσε δύο αστυνομικούς, περαστικό

Ένας ένοπλος σκότωσε δύο αστυνομικούς και έναν περαστικό σήμερα προτού πυροβοληθεί και σκοτωθεί και ο ίδιος στο κέντρο της Λιέγης, στο Βέλγιο.

Ο τοπικός εισαγγελέας Φιλίπ Ντουλιέ είπε πως ο άνδρας επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς από πίσω με μαχαίρι, πήρε ένα από τα όπλα τους, τους πυροβόλησε και τους σκότωσε. 


Σκότωσε επίσης έναν 22χρονο επιβάτη σταθμευμένου αυτοκινήτου και κατέφυγε σε ένα σχολείο όπου σκοτώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης σε ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε και στη διάρκεια της οποίας πολλοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Η επρόσωπος της εισαγγελίας της Λιέγης, Κατρίν Κολινιόν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η έρευνα για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς ανατέθηκε στη ομοσπονδιακή εισαγγελία, που είναι υπεύθυνη για θέματα τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: